To je to što me zanima!

Daš mi pusu u obraz? Seksi Shakiru je 'ljubio' kit ubojica...

Iako nije uvijek prijateljski raspoložena, životinja teška više od četiri tone nasmijanu Kolumbijku nagradila je 'poljupcem' u obraz. Djevojku je promatrao dečko Pique
Vidi originalni članak

Pjevačica je s dečkom Gerardom Piqueom (25) trenutačno na odmoru u Miamiju. Par je ondje posjetio vodeni park. Shakira (35) hrabro se fotografirala s orkom, kitom ubojicom. Takav kit proslavio se u filmu 'Free Willy'.

Iako nije uvijek prijateljski raspoložena, životinja teška više od četiri tone nasmijanu Kolumbijku nagradila je sočnim 'poljupcem' u obraz. Shakiru nisu prestrašili ni kitovi dugi i oštri zubi. Cijelo vrijeme svoju je djevojku iz prikrajka promatrao Pique, nogometaš Barcelone.

Zadirkivao ju je da se kitu očito jako svidjela čim ju je poljubio, a rekao joj je i da je luda jer je prije dvije godine u vodenom parku u Orlandu takav kit napao i rastrgao trenera u bazenu.

Španjolski mediji nedavno su pisali da će par, koji je u vezi godinu dana, dobiti prvo dijete. No Shakira i Gerard to su demantirali. Kolumbijka se prije dva mjeseca preselila u Barcelonu, gdje su kupili luksuznu vilu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • korisnik6 21.07.2012.

    Dobro da se preselila u Barcelonu prije skoro dvije godine, a ne dva mjeseca.

  • eddy1973 21.07.2012.

    S vremenom je prešla na veće kitove od dečka i njegove....

  • annamarijas 21.07.2012.

    preslatki su...sta nije i njega poljubio kit

Komentiraj...
Vidi sve komentare