To je to što me zanima!

Dat će joj otkaz u Ini jer ljubi dečka Petre Sanader?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jasmina Al Ghamel nedavno je snimljena kako se ljubi s Andrejem Dojkićem, dečkom P. Sanader. Bivši premijer navodno je tražio da dobije otkaz...
Vidi originalni članak

Jasmina Al Ghamel (22), djevojka s kojom je Andrej Dojkić nedavno snimljen kako se ljubi, otkrila je za Extru kako se priča da je bivši premijer Ivo Sanader, otac Andrejeve djevojke Petre, tražio da joj zbog toga daju otkaz u Ini gdje radi već pet godina. Jasmina nije željela komentirati je li u ljubavnoj vezi s glumcem jer misli da su objavljene fotografije naštetile njoj i njezinoj obitelji. Kaže da joj smeta što se dovodi u pitanje njezina poslovna sposobnost jer je u Ini počela raditi nakon srednje škole dok je živjela u Libiji. Iz Libije je s majkom i dvije sestre pobjegla u Hrvatsku mjesec dana prije dvadesetog rođendana jer joj je otac htio dogovoriti brak sa svojim prijateljem. S ocem više nije u kontaktu i kaže da za njezino zaposlenje nije zaslužan ni on ni njezina majka, Hrvatica koja radi kao direktorica u američkoj naftnoj kompaniji u jednoj od europskih zemalja. Dok je završavala srednju školu, zaposlila se kao tajnica za Ininu uredu jer je, kako kaže, bila jedna od rijetkih osoba koje su znale engleski, arapski i malo hrvatskog. Nakon što se iz Libije doselila u Hrvatsku, ponudili su joj posao, a kaže da je uglavnom riječ o prijevodima s arapskog, francuskog i engleskog jezika.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • SunTzu 04.10.2010.

    dobrodosla tresnja! hahahah

  • user_38602 04.10.2010.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • snork 04.10.2010.

    zaboravili ste napisati kako je Sanader strašno utjecajna osoba u Hrvatskoj HAHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare