To je to što me zanima!

Dave Clarke traži Audi A8 i banane od organizatora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Engleski tehno DJ za dvosatni nastup traži i do nekoliko tisuća eura. Natupat će u Zagrebu 10. travnja u klubu 'The Best'. Imao je razne zahtjeve
Vidi originalni članak

Kao i ostale strane glazbene zvijezde, Dave Clarke imao je zahtjeve kao što su luksuzni automobil Audi A8 te litre šampanjca Pomeri Brut Royal čija boca stoji 250 kuna i mora se naručiti iz inozemstva. Dave obožava banane i mora ga dočekati barem kilogram, kažu nam organizatori United Electronic Sound partyja koji će biti 10. travnja u zagrebačkom klubu 'The Best'. Engleski tehno DJ za dvosatni nastup traži nekoliko tisuća eura.
- U cijeni nije pretjerivao poput nekih DJ-a, već je ponudio prosječnu cijenu - kažu organizatori. Virtuoz techno i electroničke glazbe karijeru je počeo sredinom osamdesetih kao hip-hop DJ. Kasnije je osnovao produkcijsku kuću elektronske glazbe. Ljubitelji te vrste glazbe uz sam zvuk uživat će i u svjetlosnom showu, filmovima na vido-zidu te plesu hostesa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rođin rođo1 25.03.2010.

    neka,nek imaju takve zahtjeve kad ima budala koji će to sve ispunit i platit.bitno da sve što je naše popljujemo,a uvozimo ova razno razna smeća iz engleske i amerike.

  • god of war 25.03.2010.

    vedran_zgb69..moja greška,ipak tvoji bureci i tijesti su me zbunili totalno...pak,ako si tu tome koliko kažeš godina,onda barem ima napiši imena kako treba,u protivnom nemoj nikako..još jednom,primi moje isprike..! :)

  • modri 25.03.2010.

    moga vam je i pustit stvar a gdje si stavila banane,jer kakav je bia sad je bas banana

Komentiraj...
Vidi sve komentare