To je to što me zanima!

David Beckham podijelio slatki video: Trikove kujice Fig nagradio s kolačićima i pusama

U petak je bivši nogometaš podijelio video u kojem s jednom od svojih kujica izvodi trikove, a on joj ponosno daje kolačić kao nagradu
Vidi originalni članak

David Beckham (46) na Instagramu je raznježio svoje pratitelje s videom gdje se vidi kako provodi vrijeme s Fig, jednom od svoje tri cocker spaniel kujice.

U videu se vidi kako Beckham traži Fig da da 'šapu' i 'drugu šapu', što ona uredno posluša. Brzo izvrši trikove i s velikim interesom gleda u kolačić koji bivši nogometaš dok kleči ispred nje. Beckham ju je osim kolačićima nagradio s puno pohvala, maženjem i pusama nakon što nekoliko puta da obje šape.

- Figgy voli kolačiće - kaže David u videu i u opisu objave. Dodao je kako je njegov sin Brooklyn (21) dobar učitelj.

Većina njegovih pratitelja komentiralo je kako su slatki i obasuli ih oboje s emojijima srca.

- Desna noga skoro joj je jednako dobra kao Beckhamova - našalio se jedan obožavatelj.

Ljubav prema psima nešto je što dijeli sa suprugom Victorijom (47), te su tijekom cijele svoje veze uvijek imali pse kao ljubimce. Kako bi im pružili najbolju moguću brigu, spremni su platiti više od 250 kuna po satu šetaču pasa.

Fig je jedna od tri cocker spaniel kujice obitelji Beckham i često se može pronaći na Instagram objavama. Druge dvije ljubimice, Olive i Sage, jednako su omiljene. Olive se čak pojavila na naslovnici britanskog Voguea 2018. godine s ostatkom obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare