To je to što me zanima!

David Beckham veliki je fan Justina Biebera i njegove cure

Zlatan Ibrahimović suigraču je 'prčkao' po mobitelu i shvatio da David sluša Biebera, Jonas Brothers i Selenu Gomez. Becksov ukus za glazbu nasmijao je cijeli tim
Vidi originalni članak

Kopali smo po njegovu mobitelu da vidimo što sluša. Očekivali smo neke super engleske rock bendove, a naišli smo na Biebera, Jonas Brotherse i Selenu Gomez, otkrio je Zlatan Ibrahimović (30), suigrač Davida Beckhama (37) za britanski The Sun. 

Dodao je da su se svi dobro nasmijali i da mu je drago da David ipak nema profinjen ukus u svemu. Beckham, koji s Ibrahimovićem igra za Paris Saint-Germain, još nije komentirao suigrače koji se zabavljaju kopajući mu po stvarima.

David i Bieber i privatno se druže. Nogometaševi sinovi oduševljeni su teen zvijezdom. Dosad se znalo da se Justin divi nogometašu i njegovim vještinama na terenu, no svi su ostali iznenađeni kad su saznali da David sluša Bieberovu glazbu. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • NikaTomljenovic 04.05.2013.

    ibrahimovic slusa šabana

  • big proof 04.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • madjarica 04.05.2013.

    eeeeeeeeeeee Zlatane nikad pameti -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare