To je to što me zanima!

David i Posh Spice vjenčali se dva puta: javno pa tajno

Beckhamovi su se vjenčali prije devet godina. Odlučili su javnosti pokazati da se još uvijek vole i ponovno se vjenčali pred prijateljima i rodbinom
Vidi originalni članak

David (32) i Victoria Beckham (33) su prije dvije godine obnovili bračne zavjete, objavljeno je jučer. Također su istetovirali identične tetovaže sa datumom ceremonije 8. ožujka 2006 godine. Ispod datuma istetovitrali su na latinskom jeziku 'ponovno zajedno'. Sve su obavili u tajnosti. David je sve organizirao sam ispred Beckinghamske palače. Victoria o naumu supruga nije znala ništa. Sve je saznala isti dan, a David joj je kupio bijelu haljinu da bude potpuno spremna za ponovno izjavljivanje ljubavi.
- Svi smo bili u suzama. Bilo je predivno i nimalo glamurozno. David je proslavu planirao mjesecima. Bio je pod pritiskom jer je sve trebalo ostati pod velom tajne - rekao je prijatelj Beckhanovih. Proslava je bila prava suprotnost sa njihovim vjenčanjem prije devet godina. Victoriji je to bio drugi najljepši dan u životu. Prisjetila se dana kad ju je David zaprosio.
Nogometaš je došao ispred njene kuće, kleknuo na koljena i pitao da li želi biti njegova supruga. Ona je odmah pristala. Ubrzo su se vjenčali i to je postao najljepši dan u životu za Posh Spice. Također su obnovili zavjete da bi pokazali javnosti da ih ništa ne može slomiti pa tako ni Davidova ljubavnica Rebecca Loss koja je 2004. uzdrmala brak.
Rebecca je priču prodala novinama i 'prljavo rublje' je isplivalo na površinu. To je godinama bila bolna točka poznatom bračnom paru. Navodno su 'madridsku aferu' Beckhamovi ipak zaboravili... Sa svoja tri sina trenutačno žive u Americi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • aretha 18.02.2008.

    iako mi je najjebeniji tip na svijetu, ne znam dal bi mu prevaru oprostila......ali svi imaju cijenu, pa bi možda i ja pokleknula da mi ostvari sve moje želje i željice......

  • muskarac 17.02.2008.

    ma evo ćim sam saznala za ovaj prekrasni događaj ne prestajem plakati..... ma kako lijepo(čitaj: bezveze).........

  • 17.02.2008.

    Molbe griješnoga supruga, potpomognute brdom love- naravno da se žena rasplakala! TKO NEBI??

Komentiraj...
Vidi sve komentare