To je to što me zanima!

David Icke: Windsori svako jutro piju krv male bijele djece

David Icke za princezu Dianu misli da je poginula upravo zato jer se kao običan čovjek udala u obitelj nakaza kojima nije htjela popustiti, pa je zbog toga ubijena
Vidi originalni članak

Bivši sportski novinar i samoproglašeni sin Boga, David Icke, u svojim bestselerima tvrdi da su Windsori zapravo reptili iz svemira poslani da zavladaju zemljom. 

- Po noći im svijetle oči i jednom godišnje presvlače kožu. A s obzirom da svi pate od porfirije svako jutro piju i krv male bijele djece - pisao je Icke. 

Tako objašnjava i lijep i njegovan izgled vojvotkinje nakon oba poroda.

PA/Pixsell

- Tko tako izgleda nakon poroda? Samo osoba koja presvuče kožu i napije se krvi - pišu na njegovom forumu. Icke dalje inzistira i na tome da je glavni hobi Windsora pedofilija i nekrofilija te da najviše vole otimati male domoroce s područja Kanade i SAD-­a te ih onda zlostavljati. Tisuće sati takvih orgija na vrpcama ima i služba MI6 gdje nisu svi reptili, ali rade za vanzemaljce. Navodi kako još iz ere predaka kraljice Elizabete sva tijela mališana se zakapaju u podrume dvorca Balmoral u Škotskoj, a nije im stran niti sotonizam. Icke čvrsto vjeruje kako samo hipnozom reptili mogu natjerati naciju da ih toliko obožava usprkos tome što vode svijet u propast i troše njihov novac. 

- Pucali su iz topova jer se negdje u Londonu rodilo neko dijete, ali nije ih smetalo što su time uplašili hrpu druge djece - stoji na ilustraciji na njegovoj stranici. 

Za Dianu misli da je poginula upravo zato jer se kao običan čovjek udala u obitelj nakaza kojima nije htjela popustiti, pa je ubijena. Okultnim ritualima objašnjava i kraljičin dugi životni vijek te izgled koji se gotovo ne mijenja, a Georgea Busha vidi kao reptilskog brata princa Charlesa, tj. kao neprijatelje svijeta koji potječu iz iste loze, pa čak vidi značenje u tome što je princ dobio baš ime George, koje nose i omraženi članovi obitelji Bush.

>>> Sve o kraljevskoj obitelji i rođenju malene Charlotte Elizabeth Diane pročitajte u petak u u prilogu 24sata Cafe24 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mago civo 07.05.2015.

    DAvid daj se smiri....

  • dkmjnn 07.05.2015.

    ??????????? Na čemu je ovaj???

  • tomacat 07.05.2015.

    Teorija zavjere,teorija po kojoj je vecina događaja na kugli zemaljskoj unaprjed izrežirana.(posve logicno) Teorija spontanog razvoja događaja u koju vjeruju pojedinci i velika izmanipulirana vecina je ta da se vecina događaja na kugli zemaljskoj događa slucajno. Hm gdje je tu zdrav razum? https://www.google.hr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAUQjhw&url=http%3A%2F%2Fwww.dnevno.hr%2Fplanet-x%2Fotkrivena-zastrasujuca-masonska-tajna-britanske-kraljevske-obitelji-pazljivo-promotrite-ovu-kopcu-foto&ei=6DxLVYvfIIv0UtLwgZAN&psig=AFQjCNHZBgm-_LIi8SqIjoLqDwpUNWUgoA&ust=1431080513033453

Komentiraj...
Vidi sve komentare