To je to što me zanima!

'Davide, poprilično je hladno vani za izaći u donjem rublju'

Napisala je to Victoria Beckham pored fotografije koju je objavila na Twitteru. Slikala je ogroman plakat svog supruga Davida koji krasi jednu od zgrada u New Yorku
Vidi originalni članak

Iako javnost Victoriju Beckham (38) percipira kao hladnu osobu, s obzirom na fotografije koje supruga Davida Beckhama (37) ostavlja na Twitteru, mnogi su je počeli doživljavati kao humorističnu. Dan nakon što je objavila fotografiju, za koju je na glavu stavila žutu torbu iz svoje kolekcije, Victoria se našalila s reklamom za H&M u kojoj se pojavljuje David. 

- Davide, poprilično je hladno za izlazak vani u donjem rublju - napisala je Victoria pored fotografije koju je objavila na Twitteru. Slikala je ogroman plakat koji krasi jednu od zgrada u New Yorku. Victoria trenutačno radi na svojoj novoj kolekciji koju će predstaviti na New York Fashion weeku. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • ramzes 10.02.2013.

    Iskreno žalim taj bračni par.Koliko su si do sada zgrnuli love na svoje računčiće i još nije dosta,pa hajde da se i na gaćama zaradjuje.Umjesto da su se tokom svih ovih godina svoje 'slave' koji put istaknuli i u nekim humanitarnim angažmanima za njih je samo sebičnost i pohlepa No1. Beckham si skuplja autiće u garaži, a nakon što proda nešto gaćica moći će si priuštiti još koji model u kolekciji,a valjda će si moći i kupiti još veću viletinu.Za tetovaže mu je jedino još mjesta ostalo na čelu i ima puno 'lijepih' riječi koje bi mu pristajale. Meni takva osoba nikako ne može biti idol i uzor,a onaj tko će nositi Beckhamove gaćuške želim mu sve najboje u daljnjem razvoju!

  • baracuda 10.02.2013.

    Davide,tako rado bih bila tvoja jednu ludu noć!

  • jabuka5 10.02.2013.

    mislim da bi viktoriji dobro došle 2 do 3 kg,,,,,,,bar ja tako mislim,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare