To je to što me zanima!

Davor Šuker i Maja Cvjetković tulumom slavili njenu diplomu

SRETNI SU Prijatelji bivšeg nogometaša i manekenke uvjereni su da će se par vjenčati. Ona želi veliku svadbu, a rekla je i da joj kod Davora sve odgovara
Vidi originalni članak

Iako sam diplomirala ekonomiju, manekenstvom ću se i dalje baviti iz hobija jer volim modne piste, rekla je Maja Cvjetković (25). Bivša Miss Hrvatske u zagrebačkom restoranu prekjučer je proslavila diplomu.

Studirala je na zagrebačkom veleučilištu Vern i sve ispite je, pohvalila se, dala u roku. Sad planira upisati magisterij. Proslavila je s dečkom Davorom Šukerom (43), obitelji i prijateljima. Za tu prigodu odjenula je zlatnu koktel-haljinu koju je kupila u Madridu. Manekenka je slavila do jutra.

- Diploma je bila odličan povod da se cijela obitelj okupi. Roditelji, baka i djeda te kumovi došli su čak iz Šibenika. Svi su jako ponosni na mene, a baka posebno - razdragano je rekla. Dobila je puno cvijeća, najviše bukete ruža te mnogo skupocjenog nakita.

- Od mame i tate dobila sam briljantni prsten, a od bake zlatnu narukvicu. Stvarno smo se svi dobro zabavili i bilo je lijepo - ispričala je. Ipak, najdraži gost bio joj je dečko, bivši najbolji strijelac reprezentacije “vatrenih”, s kojim često putuje po Europi i SAD-u.

Prošlog Božića bili su u Los Angelesu, Las Vegasu i San Franciscu. Iako su u vezi godinu dana, par još šuti o planovima za budućnost. Bivša Miss Hrvatske ipak je otkrila da joj Davor odgovara kao osoba te da je jako zadovoljna njihovom vezom.

Kazala je da bi se voljela udati u raskošnoj vjen­čanici i da želi imati veliku svadbu. Šuker je jedan od naših najpoznatijih neženja, kojeg čak ni vatrena Španjolka Ana Obregon nije uspjela “smiriti”, no prijatelji su sigurni da će Maju odvesti pred oltar.    

Idi na 24sata

Komentari 116

  • meemee 29.11.2011.

    "Od mame i tate dobila sam briljantni prsten, a od bake zlatnu narukvicu"... a od škrće Šukija? :D

  • papioo 28.11.2011.

    maja se slikala sa tatom sve za lovu

  • mila 19 27.11.2011.

    nadam se da davor nema ništa u globo banci jer bi i mala odlepršala na vrhovima prstiju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare