To je to što me zanima!

Davor Šuker svoju Maju odveo u Madrid na Dinamovu tekmu

Iz VIP lože zajedno su gledali utakmicu Dinama protiv Real Madrida, piše Index. Sredinom rujna u Moskvi su proslavili prvu godišnjicu veze. Javno nisu priznali vezu
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske i bivši nogometaš sredinom rujna u Moskvi su proslavili prvu godišnjicu veze. Maja Cvjetković (25) Davora Šukera (43) na Facebooku je nazvala svojim dečkom iako u javnosti nikad nisu potvrdili da su zajedno. 

Ovaj tjedan Davor je svoju dragu poveo u Madrid. Iz VIP lože zajedno su gledali utakmicu Dinama protiv Real Madrida, piše Index.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • xxyy_2 24.11.2011.

    Uh, a je ju usrećio!

  • nina04 23.11.2011.

    cura toliko afektira i prenemaže se da nikako ne mogu shvatiti davora. da je barem lijepa ali sa onom četvrtastom glavom i krivim nogama je tiha jeza. o drugim njenim sklonostima ne bih ali to dovodi u pitanje i davorovu pamet.

  • vedran_zgb 23.11.2011.

    Kad ju včujem kak priča na televiziji mijenjam program jer je užasno iritantna cura a sad kakva je ovako nije bitno. Ali vidio sam je prije par godina na moru s Lekom i prezgodna je cura, tu se nema šta prigovoriti. A ovo da je s Dadom...Dado je i dalje baja u svijetu...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare