To je to što me zanima!

Dea Đurđević pokazala ožiljke na plaži: 'I dalje me sve boli...'

Srpska voditeljica, kojoj je autobus otkinuo ruku, otišla je u toplije krajeve, točnije Abu Dhabi, te se odmara na plaži i posjećuje kulturne znamenitosti i turističke atrakcije. Društvo joj pravi majka Nena...
Vidi originalni članak

Srpska voditeljica Dea Đurđević (27), koja je prije godinu dana doživjela nesreću kad joj je autobus otkinuo ruku, objavila je fotografiju s plaže u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nije se ustručavala objaviti fotografiju noge pune ožiljaka, koja joj je također nastradala u prometnoj nesreći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dea je otišla u toplije krajeve, točnije Abu Dhabi, te se odmara na plaži i posjećuje kulturne znamenitosti i turističke atrakcije. Društvo joj pravi majka Nena.

Voditeljica Pinkovog jutarnjeg programa imala je 21 operaciju nakon prometne nesreće. Tim liječnika uspješno joj je prišio ruku, ali bolovi i dalje postoje.

Nedavno je ispričala kako je većina tih operacija bila borba za život, da je nekoliko puta prestala disati... Sve su joj operacije bole teške. 

- Većina je bila borba za život, borba da dišem i da srce počne ponovno kucati. Nekoliko puta sam prestala disati. Srce je prestalo kucati. Vratili su mi u funkciju zdjelicu, kralježnicu, učili me ponovno hodati - rekla je Dea, koja i dalje uzima razne lijekove po tri puta na dan kako bi joj umanjili bol. 

- Moj fizioterapeut Milan se raduje kad me ruka boli i kaže da je to dobar znak, da ona oživljava - rekla je. 

Dea se može sama našminkati, za ostalo joj je potrebna pomoć

- Tuširanje, feniranje, oblačenje, ne mogu ni sama jesti jer ne mogu sjeckati namirnice. Mama i Mladen mi uglavnom pomažu, ali se trudim zaista da ono što mogu radim sama - rekla je voditeljica. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 04.02.2020.

    Dobro da je imala srece i prezivjela. Brz oporavak djevojko

  • Judita👥 04.02.2020.

    Već godina prošla i znam ds je snijeg padao..a glr sada...sretno ja radi prsta se žalim,samo hrabro curo ide ka boljem....

  • Justice4all 04.02.2020.

    I onda pomislite jao što sam ja nesretan... Šuti, uzivaj u svakom momentu zdravlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare