Obavijesti

Show

Komentari 8

Dea Đurđević pokazala ožiljke na plaži: 'I dalje me sve boli...'

Dea Đurđević pokazala ožiljke na plaži: 'I dalje me sve boli...'
8

Srpska voditeljica, kojoj je autobus otkinuo ruku, otišla je u toplije krajeve, točnije Abu Dhabi, te se odmara na plaži i posjećuje kulturne znamenitosti i turističke atrakcije. Društvo joj pravi majka Nena...

VIDEO

Srpska voditeljica Dea Đurđević (27), koja je prije godinu dana doživjela nesreću kad joj je autobus otkinuo ruku, objavila je fotografiju s plaže u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nije se ustručavala objaviti fotografiju noge pune ožiljaka, koja joj je također nastradala u prometnoj nesreći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

Dea je otišla u toplije krajeve, točnije Abu Dhabi, te se odmara na plaži i posjećuje kulturne znamenitosti i turističke atrakcije. Društvo joj pravi majka Nena.

Voditeljica Pinkovog jutarnjeg programa imala je 21 operaciju nakon prometne nesreće. Tim liječnika uspješno joj je prišio ruku, ali bolovi i dalje postoje.

Nedavno je ispričala kako je većina tih operacija bila borba za život, da je nekoliko puta prestala disati... Sve su joj operacije bole teške. 

- Većina je bila borba za život, borba da dišem i da srce počne ponovno kucati. Nekoliko puta sam prestala disati. Srce je prestalo kucati. Vratili su mi u funkciju zdjelicu, kralježnicu, učili me ponovno hodati - rekla je Dea, koja i dalje uzima razne lijekove po tri puta na dan kako bi joj umanjili bol. 

- Moj fizioterapeut Milan se raduje kad me ruka boli i kaže da je to dobar znak, da ona oživljava - rekla je. 

Dea se može sama našminkati, za ostalo joj je potrebna pomoć

- Tuširanje, feniranje, oblačenje, ne mogu ni sama jesti jer ne mogu sjeckati namirnice. Mama i Mladen mi uglavnom pomažu, ali se trudim zaista da ono što mogu radim sama - rekla je voditeljica. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu