To je to što me zanima!

'Deadpool 2': Josh Brolin nam je pokazao svoj izgled u filmu

Na fotografiji se glumac koji inače glumi negativca Thanosa u Marvelovim filmovima pojavio sa svojim sinom. Izgleda nam da je Cable završio u dobrim rukama
Vidi originalni članak

Da bi potvrdio da je posve ozbiljno shvatio ulogu koju je nedavno preuzeo, onu superjunaka Cablea u nastavku prošlogodišnje uspješnice 'Deadpool 2', Josh Brolin je obrijao glavu tako da što više nalikuje tom superheroju.

Na fotografiji, koju je objavio putem Instagrama, glumac koji inače glumi negativca Thanosa u Marvelovim filmovima pojavio se sa svojim sinom.

A da bi pokazao koliko se uživio u ulogu, glumac je već objavio i prvi video svojeg treniranja. Naime, superheroj kojeg će Brolin glumiti je jako nabildan, pa glumac mora ući u formu. Uz to, kao još jedna potvrda da je ulogu shvatio kako treba, Brolin je na video stavio hashtag #ryanreynoldsismybitch, čime je jasno dao do znanja kako je proučio lika kojeg će glumiti.

20th Century Fox za sada namjerava film u opticaj pustiti u lipnju naredne godine, no kako se u filmskom svijetu sve mijenja, i taj datum nije fiksan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare