To je to što me zanima!

'Deadpool 2': Ryan Reynolds je pristao glumiti u nastavku hita

Ljubitelji najsarkastičnijeg superjunaka definitivno imaju dobre razloge za slavlje. Prema najnovijim vijestima, Ryan Reynolds prihvatio je ulogu u nastavku 'Deadpoola'
Vidi originalni članak

Reynolds, zbog čijih je zasluga 'Deadpool' bez ikakvog problema otišao do zarade od 750 milijuna dolara, čime je oborio rekord kojeg je držao 'Matrix', reprizirat će ulogu Marvelovog lika u već najavljenom nastavku.

Uzmemo li u obzir da je film zaradio spomenutih 750 milijuna, a da je koštao manje od 60 milijuna, iskreno se ne čudimo njegovoj odluci. Bilo je samo pitanje trenutka kada će se takva vijest objaviti. No ono što se još uvijek čeka jest službena potvrda od strane glumca, a očekuje se i vijest o povećanju plaće.

Naime, iako je film u mnogočemu profitirao upravo zbog Reynoldsa, nije baš adekvatno nagradio glumca. Za svoju ulogu, Reynolds je dobio 'samo' dva milijuna dolara, što je za holivudske kriterije sitniš. Ne treba nimalo sumnjati da će za nastavak glumac vrlo vjerojatno dobiti značajno veću plaću.

Prema najnovijim podacima, u nastavku bi se trebali pojaviti i superjunaci Cable i Domino, o čemu smo već pisali. Datum izlaska filma nije objavljen, no spekulira se o proljeću 2018. godine..

Idi na 24sata

Komentari 7

  • robicasvor 08.04.2016.

    pristal je glumiti, a on sam rezira film i on ga je snimil, hahaha koja glupost od naslova

  • El Tractor 07.04.2016.

    Normalno da je pristao kad mu je to jedini film u zadnje vrijeme kojeg valja pogledati, sve šta je snimio u karijeri je za ništa.

  • tomislav22 07.04.2016.

    Ja sam siguran da će drugi nastavak biti bolji od prvog (koji je odličan)

Komentiraj...
Vidi sve komentare