To je to što me zanima!

'Deadpool': Colossus je dobio batine na jako smiješan način

Poznati neranjivi član superherojske družine 'X-Men', Colossos, se u stvari i ne boji baš mnogo čega. No nakon ovakvih batina bi se trebao upitati koliko je u stvari tvrd
Vidi originalni članak

Još samo 10 dana nas dijeli od dolaska u kino najiščekivanijeg superherojskog filma 2016. godine, a njegov marketing jednostavno ne posustaje.

Nakon brilijantnog prethodnog foršpana , upravo je izbačen i novi, koji se očigledno igra s poznatom internetskom stranicom '2 girls, 1 cup' . Premda nije delikatan kao bizaran sadržaj s te stranice, i dalje je dovoljno kvalitetan da nas je oduševio. Jer budimo iskreni, uvijek nas veseli vidjeti kako Colossos (Stefan Kapičić) dobiva batine.

Snimljen prema Marvelovu najbizarnijem 'junaku', 'Deadpool' nam donosi priču o Wadeu Wilsonu , bivšem specijalcu i plaćeniku. Podvrgnut zabranjenom eksperimentu, Wade otkriva svoju novu moć ubrzanog zacjeljivanja i neuništivosti te preuzima identitet svojeg alter ega Deadpoola. Naoružan i hladnim oružjem i opasnim borilačkim vještinama te mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je umalo ubio.


Blitz Film i Video distribucija

‘Deadpoola’ ćemo u kina moći vidjeti već 11. veljače ove godine, čak dan ranije nego u Sjedinjenim državama. U filmu osim Ryana Reynoldsa i Morene Baccarin (Firefly), glume Ed Skrein i Gina Carano . Uz njih uloge imaju i T.J. Miller i Brianna Hildebrand uz Stefana Kapičića. Kao redatelj filma nastupa Tim Miller, za kojeg mislimo da nas neće razočarati , jer ipak se radi o njegovom prvom djelu.

Kada ćete rezervirati karte?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Crni Zoki 02.02.2016.

    Gina,o Gina!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare