To je to što me zanima!

'Deadpool' je napravio put: Još filmova dolazi s oznakom 'R'

Nakon što je zaradio 782 milijuna dolara, 'Deadpool' je pokazao da čak i filmovi s oznakom 'R' mogu biti profitabilni. Hugh Jackman i Wolverine stoga također dolaze u nasilnoj varijanti
Vidi originalni članak

'Deadpool' je postao definitivan dokaz da i filmovi s oznakom 'R' mogu bez problema u kinima pokupiti ozbiljne novce. No to ne znači da je jednostavno snimiti film s tom oznakom koji će uistinu i biti profitabilan.

Stoga je razumljivo zašto su producenti u '20th Century Fox'-u bili podosta oprezni oko snimanja novog filma o Wolverineu u tom obliku. No srećom, Hugh Jackman je odlučio uskočiti i 'spasiti' film.

Kako se vidi u tvitu kojeg je objavio kritičar i glumac Eric Vespe, redatelj filma 'Logan', James Mangold, izjavio je da je Hugh Jackman odlučio prihvatiti sniženje svojeg honorara da bi film istinski bio snimljen s oznakom 'R'.

Da podsjetimo, i prethodni uradak o Wolverineu trebao je biti snimljen kao R, pa su stoga napravljene dvije verzije filma, jedna kino verzija, tj. PG-13 (za publiku do 13 godina je neprikladno) i verzija 'R' (samo s roditeljskom pratnjom). Jasno, u kinima je završila samo PG-13 verzija, dok je R verzija 'pokopana'.

Da se ista situacija ne bi ponovila s novim filmom redatelj Mangold i Jackman su učinili sve što im je bilo u moći da ne dopuste da se ponovi ista situacija.

A kao što možete vidjeti u tvitu kritičara Mikea Ryana, koji je jedan od kritičara koji su pogledali prvih 40 minuta filma, izgleda da se potez u potpunosti isplatio.

Posljednji dio sage o neuništivom Kanađaninu, 'Logan', u kina u distribuciji Blitza dolazi početkom ožujka 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DinoAKA ljubiša 14.12.2016.

    Neka, neka. Imaju djeca crtiće pa neka gledaju, nema potrebe za uškopljenje likova, kakvi su takvi su, treba nam Logan da nam ispere okus onog smeća od Wulvverine: origins, mayko mila draga pa što je ono bilo. :(

  • BLURRYFACE 13.12.2016.

    Tako i treba.

  • P0WK 13.12.2016.

    NAPOKON, dosta je bilo vise "glupih" izrada perspektivnih filmova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare