To je to što me zanima!

Deadpool oborio rekord star 13 godina, filmski studiji u šoku

Nakon trinaest godina vladavine, napokon imamo novog rekordera na tronu. 'Matrix Reloaded' je ovog vikenda izgubio krunu, koju mu je oduzeo duhoviti i simpatični 'Pričljivi plaćenik'
Vidi originalni članak

Iako je rekord stajao čak 13 godina, nitko nije očekivao da će stajati zauvijek. Naime, prije 13 godina je 'Matrix Reloaded' postavio rekord za filmove s oznakom R, zaradivši 742 milijuna dolara. Rekord, kojeg je ovog vikenda 'Deadpool' napokon preskočio, sa ukupnom zaradom od 745 milijuna dolara.

Ono što je još impresivnije u cijeloj priči je i činjenica da je 'Deadpool' snimljen za samo 58 milijuna dolara, dok je 'Matrix Reloaded' snimljen za poprilično visokih 150 milijuna. A ako vam to nije dovoljno dobar argument da ćemo zasigurno dobiti i drugi dio sage o 'Pričljivom plaćeniku', valja spomenuti da su slični filmovi iz Marvelove lepeze hitova o superherojima zaradili značajno manje novaca, a nastavke su dobili.

Tako je 'Iron Man' zaradio 585 milijuna, i dobio još dva nastavka, uz cjenik od 140 milijuna. Par godina poslije je 'Thor' zaradio 450 milijuna na budžetu od 150 milijuna. Ako vas to nije uvjerilo da nastavak stiže, ništa neće.

‘Deadpoola’ još uvijek možete pogledati u CineStar kinima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kirilova8 01.04.2016.

    film je odličan .. skoro sam se porodila od smjeha

  • allblacks 01.04.2016.

    deadpoola za predsjednika

  • MissPiggy 01.04.2016.

    film nije nikakav

Komentiraj...
Vidi sve komentare