To je to što me zanima!

Dean Dvornik Indijancima želi dovesti Željka Keruma

MIROVNA MISIJA: Pjevač Dean Dvornik želi da splitski gradonačelnik Željko Kerum popuši lulu mira s Indijancima iz Kanade i pobrati dva naroda
Vidi originalni članak

Pjevač Dean Dvornik (46) trenutačno je u Kanadi, u franjevačkoj župi Sv. Nikole Tavelića u Montrealu. Ugostio ga je fra Jozo Grubišić. Nakon nekoliko dana planira otputovati u “zemlju gdje jarebice bubnjaju”, među Indijance iz plemena Akwesasne. Želi čuti njihove glazbenike i pokušati dogovoriti njihov nastup na splitskim Bačvicama. Volio bi ih ugostiti i na novom albumu, koji će biti u groove stilu.
- Htio bih Željka Keruma dovesti među Indijance. Oni su jako miroljubivi, imaju veliki teritorij, njeguju svoje običaje. Volio bih da splitski gradonačelnik pobrati dva naroda, da popušimo lulu mira - kaže stariji brat pjevača Dina, o kojem će sin Alke Vuice (48) Arian (21) sljedeće godine producirati dokumentarni film.
- Ja ću im dati privatne videosnimke, koje će prikazati Dina u potpuno drugom svjetlu - kaže Dinova udovica Danijela (46), dodavši kako je sretna što će film raditi Arijan, kojeg je Dino obožavao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • annette 30.12.2009.

    ajme, zar i on?

  • drug Tito_1 29.12.2009.

    isto ko i begovičke koje se guraju pred novinare..fuj

  • user_34983 29.12.2009.

    koja neradnička familija. a saborska mirovina još kapa. eto nam i danijele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare