To je to što me zanima!

Debakl: Backstreet Boysi pjevali u polupraznoj Areni

Za Howiejem Doroughem, Nickom Carterom, A. J.-om McLeanom i Brianom Littrellom vrištale su i voditeljice RTL-a, Renata Sopek i Antonija Stupar
Vidi originalni članak

Koncert u zagrebačkoj Areni otvorili su svojim velikim hitom “Everybody”. Backstreet Boys, koji su u Zagreb stigli dan prije, pjevali su pred polupraznom dvoranom. Procjenjuje se da je u Areni bilo oko 7000 ljudi, i to većinom žena. Za Howiejem Doroughem, Nickom Carterom, A. J.-om McLeanom i Brianom Littrellom vrištale su i voditeljice RTL-a. Renata Sopek, Antonija Stupar i Antonija Blaće stigle su samo zbog plavokosog Nicka.
- Kao djevojčice smo bile lude za njim. Na ovaj koncert nismo zvale dečke i muževe jer je ovo 'babinjak’ - našalila se Tonka Blaće. Prije Backstreet Boysa zapjevao je Bojan Jambrošić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ipa88 29.11.2009.

    došla sam iz Hercegovine, i proputovala se i namučila se da ih vidim, ali nije mi žao jer KONCERT JE BIJA ODLIČAN! nisam mogla poželit bolje , i bila san u prvom redu.. Jedva čekam opet! :D BSB Croatia loves u :)

  • miss0williams 28.11.2009.

    hahhaah A moj ste komentar skratili? netko ne prima dobro kritike,JOJ JOJ..babaluu dobro kaze:) i inace kamo srece da ovakvih koncerata ima vise,glavno da svaki vikend neka cajkaska zvijezda napuni neki klub..

  • ja___zg 28.11.2009.

    i ja sam bila na koncertu!!! bilo je odlično!!!! uživala sam ko nikad!!! sve pohvale!! bravo dečki... a brian je bio prezgodan :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare