To je to što me zanima!

'Debela sam, pa?' Ovo su fotke zbog kojih je Bebe Rexha počela dobivati užasne komentare...

Zbog uvreda koje trpi, pjevačica se ponovno obračunala s hejterima
Vidi originalni članak

Pjevačica albanskih korijena, Bebe Rexha (33) već neko vrijeme trpi užasne komentare na račun svog izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Bebe je nabacila kilograme, i iako je više puta poručila kako se nikada nije bolje osjećala, dio javnosti joj ih strašno zamjera. Zbog uvreda koje trpi, pjevačica se ponovno obračunala s hejterima.

Naime, Bebe je objavila snimku zaslona na kojoj se vidi da korisnici na društvenim mrežama često pretražuju njezino ime uz riječ 'fat' (debela), traže fotografije u kupaćem kostim te uspoređuju njezine fotografije od prije i one od sada. Uz to je dodala svoj selfi u ogledalu na kojemu je pozirala u trenerici. Pokazala je svoj trbuh, a na licu nije imala niti malo šminke.

- Da, u svojoj sam debljoj fazi, pa što - pitala je bijesno pratitelje.

U SUZAMA ISKRENO PRIZNALA Bebe Rexha zabrinula fanove: 'Nikad nisam bila teža, osjećam se odvratno u vlastitom tijelu!'

- Vidjeti tu traku za pretraživanje je tako uznemirujuće. Nisam ljuta jer je to istina. Udebljala sam se. Ali jednostavno je s*anje. Hvala svim ljudima koji me vole bez obzira na sve - napisala je ranije te objasnila i kako ima policistične jajnike.

- To je jedan od vodećih uzroka zašto se žene debljaju. Ja sam jako brzo dobila 14 kilograma, možda i malo više od toga. Ne znate kroz što netko prolazi, što mu se događa u životu, tako da je teško. Ali mislim da u 2023. ne bismo više trebali govoriti o težini ljudi.

Bebe se na sceni pojavila prije više od deset godina kao mršavica, a nakon što je nabacila kilograme, neki su je slavni dizajneri odbili odijevati o čemu je također ranije javno govorila.

BEBE REXHA Pjevačica otkrila zašto je dobila 13 kilograma u kratkom roku: 'Doslovno je vaga skočila...'

- Žao mi je, no moram se ispovijediti o ovome. Ako ne volite moj stil ili glazbu, to je jedna stvar. Ali reći da ne možete odijevati nekoga tko nema manekensku građu je nešto sasvim drugo. Potičite žene da vole svoja tijela, a ne da se osjećaju loše zbog svoje veličine. Lijepe smo u bilo kojoj veličini. Male ili velike! I moj konfekcijski broj 40 svejedno ide na dodjelu Grammyja - rekla je u videu Bebe u siječnju 2019. godine.

Pjevačicu je neko vrijeme odijevao i riječki dizajner Juraj Zigman koji je više puta naglasio kako mu je to bila velika čast.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cirenac 06.06.2023.

    Dobra mindža

  • xOOx 05.06.2023.

    nije problem u gabaritima neg sto na fotkama izigrava da nije takva.... i onda takve cure pate od kompleksa jer njihova zvijezda je super extra a zapravo morž

  • 05.06.2023.

    That's a Huge Bitch

Komentiraj...
Vidi sve komentare