To je to što me zanima!

Dečka tinejdžera L. Jurčević odvela je u šoping u London

Lanin novi dečko je student ekonomije Fabijan Marić, a od nje je mlađi čak sedam godina. Kako piše Extra, pjevačica je dečka povela u London gdje su išli u šoping...
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (26) nedavno je na blogu napisala da je opet sretno zaljubljena. Njezin novi dečko Fabijan Marić od nje je mlađi čak sedam godina. Pjevačica je, kako piše časopis Extra, svog dečka povela u London. Ondje je snimala novi spot, a onda je s Fabijanom otišla i u šoping.

- Dan prije snimanja sam nakupovala puno stvari. Mogu obilaziti trgovine dok me se noge ne odreknu - pohvalila se Lana Exluzivu. 

Par je navodno toliko uživao u Londonu da su ostali dan dulje od planiranog. Na povratku u Zagreb na aerodromu ih je dočekao njegov tata. Fabijan je student druge godine ekonomije.Prije njega pjevačica je hodala s maturantom Janom Jerićem. Nakon nekoliko mjeseci veze par je prekinuo jer je, kako je tvrdila Lana, razlika u godinama bila prevelika.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Gibellini 18.11.2010.

    Svršio sam pet-šest puta u roku od tri minuta,hahahahahahha

  • rearea 17.11.2010.

    al ako ga googlate ćete vidjet da Lana ima skroz pravo, mali je cool :-) opet BRAVO LANA!!!!!

  • rearea 17.11.2010.

    tko nije zgriješio neka prvi baci kamen... ili neka zgriješi već jednom, pa će shvatit da je život igra... bravo Lana!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare