To je to što me zanima!

Dečke iz 'Pravila igre' opkolila je policija: 'Optužili su nas da pljačkamo, nije nam bilo dobro'

Pravila igre svoju glazbenu karijeru započeli su skladbom ‘Nebo na mojoj strani‘, koja je kao prva pjesma, tada, potpunih debitanata zasjela na broj jedan hrvatske top 40 nacionalne liste radijskog emitiranja
Vidi originalni članak

Ova godina zasigurno će ostati zapamćena po mnogim dobrim i lijepim stvarima, ali i po nekima koje treba što prije zaboraviti. Tako i poznatoj grupi Pravila igre koja će ju pamtiti po novoj pjesmi, ali i stresnoj anegdoti nakon snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izlazimo mi van iz trgovačkog centra. Držim kofer od gitare u ruci, dio njegovog bubnja i odjednom otključavam svoj auto i vidim nekakve plave rotirke, kad ono policija. Došla je iz mraka i optužila nas je da pljačkamo shopping centar - ispričali su dečki u novoj epizodi IN magazina.

 No, osim policijske 'optužbe' i nove pjesme će mnogima zasigurno uljepšati nadolazeće blagdane, grupa se može pohvaliti i novim članom. Naime, riječ je novom basistu Bjelovarčaninu, Dinku Hajtiću (27).

 Mladi Dinko je zamijenio dosadašnjeg basista, Petra Rička. Hajtić se, kažu, odlično uklopio.

POSLUŠAJTE PJESMU Grupa Pravila Igre ima novi hit, pjesmu 'Sretan Božić ljubavi'

- Inače je medicinski tehničar, ako nekome pozli na pozornici, imamo odmah rješenje - našalili su se.

Podsjetimo, Pravila igre svoju glazbenu karijeru započeli su skladbom ‘Nebo na mojoj strani‘, koja je kao prva pjesma, tada potpunih debitanata zasjela na broj jedan hrvatske top 40 nacionalne liste radijskog emitiranja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare