To je to što me zanima!

Dečki 'rasturaju': Bend One Direction je skuplji od Stonesa

Bend One Direction priprema se za turneju iduće godine. Vrijednost se procjenjuje na pet milijardi kn. Najavili su 88 koncerata diljem Europe, SAD-a i Južne Amerike
Vidi originalni članak

Dečki iz benda One Direction turnejom ‘Where We Are’ preteći će bendove s dugogodišnjom slavom, poput U2 i The Rolling Stonesa koji su najviše zaradili oko pola milijarde kuna.

- Nismo razmišljali o tome da moramo srušiti neki rekord, ali kako se već prodalo 80.000 karata, dečki bi se zaista mogli popeti na sam vrh. Bilo bi to divno da tako mladi i s malim stažom obore rekord - rekao je njihov glasnogovornik za britanski The Sun. 

One Direction najavili su 88 koncerata u 2014. diljem Europe, SAD-a i Južne Amerike.

- Potražnja za njima je golema. Morali smo za američko tržište dodati još dvadesetak termina kako bi svi mogli vidjeti 1D senzaciju - dodao je glasnogovornik boy benda.

Knjigu o životu dečkiju iz benda “One Direction: Kad snovi postaju stvarnost” možete kupiti na kioscima po cijeni od 29,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • JosipaJelavić 24.01.2014.

    Justin me ne zanima ,mali je pukao,ali ovi dečki su odlični i vidi se da imaju dobre obitelji koje su ih dobro odgojile,nikakvi skandali se ne vežu uz njih...Dečki rade ono što vole i neka,baš mi je drago zbog njih i ako netko kaže da nisu talentirani taj ih očito nije čuo kako pjevaju... I još nešto ako se nekome ne sviđa vrsta glazbe koju oni izvode to ne znači da je ona smeće... Ja slušam razne vrste od rocka,popa pa nadalje....Ne volim narodnjake ali neću zato pljuvat po izvođačima,to ne znači a oni nisu talentirani... Pametnome dosta ; )))

  • PuffyCat 13.01.2014.

    nije mi jasno zakaj neki ljudi (a pogotovo odrasli) imaju takva mišljenja o dečkima... ne slušam biebera i nije mi baš neš al ak se on drogira (ako je to uopće istina) ili tetovira TO NIJE VAŠ PROBLEM! dečko živi svoj život, ak propadne propadne, sve propada ionak i ovak u ovom svijetu... vi gledate samo one loše stvari kod tih pjevača koji su za razliku od nekih postigli nekaj u životu... tak da fino svi šad ap i gledajte svoje posle, a ostale fanove i te vrage pustite na miru da uživaju u svojim idolima dok mogu...TO NIJE VAŠ PROBLEM.

  • Queen 4ever 02.01.2014.

    Directioner 4ever <3 :* Necee se oni raspast dok sam ziva <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare