To je to što me zanima!

Zaručnik BB Marine: Prešla je sve granice, nema povratka

Ona je prešla apsolutno sve granice tolerancije. Meni takva osoba ne treba u životu, rekao je Saša i još jednom naglasio kako mu je Big Brother spasio život
Vidi originalni članak

Marinin sada već bivši zaručnik Saša javno se odrekao svoje drage te za RTL progovorio o njenom odnosu s Romanom.

- Profesionalno sam se bavio nogometom do svoje 27. godine i iz tog razdoblja poznajem Romana. On je propalica i nikome nije jasno kako je moguće da se Marina toliko zbližila s njim - rekao je i naglasio da što se njega tiče, njihova je priča završena.

Marina je u međuvremenu u nekoliko navrata plakala nad njegovom slikom, a sada je Saša za 'BB Magazin' otkrio još detalja ovog ljubavnog brodoloma.

- Ona je prešla apsolutno sve granice tolerancije. Meni takva osoba ne treba u životu. Bili smo u vezi pet godina, a sada više ne bih mogao otići na posao bez da se zapitam mogu li joj vjerovati ili ne - rekao je Saša i još jednom naglasio kako mu je Big Brother spasio život.

Isto tako, dodao je kako nema šanse da se on i Marina pomire te da se sada u potpunosti odlučio posvetiti sebi.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • 12.05.2016.

    pet godina je živio s njom i nije dozna kakva je! Ma bravo, vidi se da ima mozak nogometaša.

  • Mauro_Icardi17 12.05.2016.

    Najlakše sad za Žorža govorit da je propalica.Pa da je meni tako nešto napravio ja bih mu čestitao,a o njoj bi razmislio možda bi joj iskopao oči i to.

  • NenadŠegvić 12.05.2016.

    Ma ljudi što se ložite pa to je sve dogovoreno i na kraju će Marina uzet novce i ko bajagi teškom mukom se vratit dragom , a on će je prihvatit iz " samilosti "

Komentiraj...
Vidi sve komentare