To je to što me zanima!

Dečko ju ostavio prije svadbe: Oprostila mu i opet su u vezi

Iako ju je Murat ostavio samo nekoliko mjeseci prije njihovog vjenčanja, turska glumica Asli Enver ipak mu je odlučila oprostiti i dati mu drugu priliku...
Vidi originalni članak

Kako prenose turski mediji, turska glumica i zvijezda 'Istanbulske nevjeste' Asli Enver (34) obnovila je vezu s bivšim zaručnikom Muratom Bozom (38), također glumcem. Iako ju je ostavio netom prije vjenčanja, Asli mu je ipak odlučila oprostiti i dati mu drugu priliku.

Par se upoznao na snimanju filma 'Brate moj', a nakon dugogodišnje veze odlučili su se vjenčati. Ipak, samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja, Murat je ostavio tursku glumicu i pobjegao u Miami. Promijenio je i broj mobitela, a sve je to navodno napravio zbog njezinih ljubomornih ispada koje više nije mogao trpjeti.

'BRAK NIJE ZA NJEGA' 'Istanbulska nevjesta' ostala je bez dečka: Pobjegao je u Miami

- Vijesti o rastanku su istinite. O tome ću pričati prvi i posljednji put. Asli je meni veoma, veoma draga osoba. Priča se svašta, ali to su stvari koje trebaju ostati između nas dvoje - rekao je Boz jednom prilikom za medije. 

Glumica je bila shrvana, ali o svemu nije željela previše govoriti u medijima.

Murat se sada navodno pokajao zbog svega što je napravio, a Asli mu je očigledno odlučila pružiti još jednu priliku. Kako prenose turski mediji, par se već počeo ponovno viđati, ali još nema riječi o mogućem vjenčanju.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • _petra_ 18.12.2018.

    mozda je to samo bila proba,da vidi koliko moze setat sa strane

  • lolitta 16.12.2018.

    Zivi dokaz zenske gluposti.

  • Jedan_dečko 16.12.2018.

    Oprostila mu? A šta mu je to oprostila? Što u on prestao voljeti i biti zaljubljen u nju pa je otisao drugoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare