To je to što me zanima!

Dečko se rasplakao od sreće u naručju top modela Bar Refaeli

VELIKODUŠNA Bar Refaeli strpljivo je s mladićem Eyalom Benyaminom snimila seriju zajedničkih fotografija te jednu objavila i napisala da i ona voli njega
Vidi originalni članak

Fotografija na kojoj mladi Izraelac Eyal Benyamin (21) istodobno izgleda sretan i prestrašen u zagrljaju svoje Bar Refaeli (28) obišla je svijet. Nekoliko trenutaka nitko nije znao hoće li Eyal prestati plakati u naručju svog top modela. Srećom, kasnije se mladi Izraelac uspio pribrati. Lice mu se razvuklo u golemi osmijeh te je snimio cijeli ‘editorijal’ s manekenkom. U srpnju ju je sreo u Americi i zamolio za fotografiju. Izraelska manekenka strpljivo je pozirala i nekoliko puta zagrlila mladića koji je jedva obuzdavao svoje oduševljenje.

Za susret je odjenuo prigodnu majicu s natpisom “Volim Bar Refaeli”. Sve fotografije je odmah postavio na profil na Instagramu, a njegovoj sreći nije bilo kraja kad je Refaeli preuzela njegovu fotografiju, označila ga i napisala “Volim i ja tebe”.

Iako su se neki njeni obožavatelji izrugivali Eyalovoj reakciji, njega to nije spriječilo da na svom profilu objavi i tu fotografiju zajedno s negativnim komentarima ponosan što ga je Bar spomenula na svom profilu na Instagramu. Također, Eyal i njegova najdraža manekenka na Instagramu imaju istu uvodnu rečenicu kao životni moto, citat Oscara Wildea: “Budi svoj, svi drugi već su zauzeti”.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • snoopylove4ever 24.08.2013.

    *ičkica...

  • deniman 24.08.2013.

    trebo je to odraditi muški a ne rasplakat se pa da cijeli svijet vidi, ja bi isto bio veseo ali da bi se rasplako to sigurno ne

  • stari mudrac 24.08.2013.

    nije muško ako ne plače,

Komentiraj...
Vidi sve komentare