To je to što me zanima!

Deep Purple u Zagrebu: Hvala na odličnoj energiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na koncert Deep Purple došlo je oko 5000 ljudi. Dečki iz benda su se obožavateljima zahvalili što su cijelo vrijeme zračili pozitivnom energijom
Vidi originalni članak

Dobra večer Zagrebe! Kako ste? Ovo je fantastično! Lijepo vas je vidjeti opet. Sretni smo što smo se vratili u Hrvatsku, pozdravili su britanski heavymetalci Deep Purple publiku u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Koncert su otvorili pjesmom "Highway Star", a obožavatelji su ih nagradili gromoglasnim pljeskom. Pjevač Ian Gillan (64) cijelo je vrijeme skakao po pozornici poput dvostruko mlađih pjevača od njega, a zasvirao je i usnu harmoniku. Na dvosatnom koncertu Deep Purple su otpjevali "Space Truckin", "Hush" i "Smoke On The Water", a od publike su se oprostili hitom "Black Night".
- Vi ste najbolja ekipa koja zna što je prava glazba i zna se zabaviti. Volimo vas, čuvajte se, vidimo se uskoro - rekli su na kraju koncerta obožavateljima. Zadnji put u Hrvatskoj su gostovali prije tri godine na splitskim Gripama.

U ZAGREBU KAO KOD KUĆE
Bend je u Zagreb doletio iz Budimpešte u subotu ujutro. Odsjeli su u hotelu Westin, a sami su otišli na ručak te u šetnju Trgom bana Josipa Jelačića i Gornjim gradom. Kažu da se u Zagrebu osjećaju kao kod kuće jer im ovo nije prvi posjet, a tu imaju i nekolicinu prijatelja. Deep Purple Zagreb su napustili u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hund 05.06.2010.

    bravo deep purple!!

  • Stasha 05.06.2010.

    Baš mi je krivo što nisam mogla ići :(

  • torcidassssssss 05.06.2010.

    meni je koncert bija vrhunski

Komentiraj...
Vidi sve komentare