To je to što me zanima!

Dekoltei 'na izvolte': Orlando nije htio s Katy šetati tepihom

Iako se Katy zakopčala do grla, druge djevojke se nisu takve pojavile na crvenom tepihu. Reperica Eve, glumice Carmen Electra, Victoria Justice i Sarah Hyland istaknule su grudi
Vidi originalni članak

Na devetom gala eventu Američke fondacije za istraživanje AIDS-a u Los Angelesu pojavile su se mnoge slavne dame u raskošnim haljinama, a u prvom planu su većinom bili veliki dekoltei. 

Pjevačica Katy Perry (33), koja je inače poznata po humanitarnim akcijama, dobila je prestižnu nagradu zbog vlastitog doprinosa u svjetskoj borbi protiv AIDS-a. 

Katy je došla u pratnji svoj dečka, glumca Orlanda Blooma (41) koji se nije htio fotografirati s njom na crvenom tepihu. Kako Orlando tvrdi, nije htio pokvariti veliki trenutak svoje djevojke.

Htio je da ona sam uživa u pozornosti jer je to, kaže, itekako zaslužila pružajući pomoć onima kojima je potrebna. 

Iako se Katy zakopčala do grla, druge djevojke se nisu takve pojavile na crvenom tepihu. Reperica Eve (39), glumice Carmen Electra (46), Victoria Justice (25) i Sarah Hyland (27) obukle su haljine s velikim dekolteom te istaknule grudi. 

Na gali se pojavila i svjetska zvijezda hrvatskih korijena Natalia Barulich (26), djevojka kolumbijskog pjevača Malume (24), ali i manekenka Heidi Klum (45). 

Od muškaraca, crvenim su tepihom prošetali kantautor Robin Thicke (41), glumci Robert Pattinson (32) i Chris Tucker (47).

ISPOVIJEST DJEVICE: 'Drugi su mi se rugali što još uvijek nisam imala seksualno iskustvo s ovoliko godina, ali mene nije briga!'

TOTALNI JOOMBOOS POWERED BY A1:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nec.1996 20.10.2018.

    koji dekolte napumpana lopta,,

  • fandango 19.10.2018.

    Dekolte Orlanda Blooma je daleko najljepši 😁

  • 19.10.2018.

    eve je zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare