To je to što me zanima!

Demi Moore (47) i Ashton planiraju svoje prvo dijete

Demi kaže kako je sve moguće i kako je imati djecu jedan od razloga zbog kojih se isplati živjeti. Moore je u braku s glumcem Ashtonom Kutcerom
Vidi originalni članak

Demi Moore planira imati još jedno dijete. Glumica već ima troje djece iz braka s Bruceom Willisom. Demi kaže kako je sve moguće i kako je imati djecu jedan od razloga zbog kojih se isplati živjeti. Moore je u braku s glumcem Ashtonom Kutcherom (32) od 2005. godine, ali s njim još nema djece. Demi ga je nahvalila i kaže kako je više nego sposoban brinuti se o vlastitom djetetu.
- Ashton je odgovoran i od početka veze nije se bojao uloviti se u koštac s obiteljskim obvezama - kazala je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • viktorijas 04.09.2009.

    ma ajte molim vas prije su žene zadnje dijete uvijek rađale u kasnijoj dobi oko 45 danas bi svi nešto po planu, svi se nečem čude.. ako može nek rađa, uostalom djeca će imat 20g kad ona bude imala 70, a sa 20 si sposoban sam za život, danas ljudi hrane djecu do 40,onda preuzmu njihovu djecu pa ih odgajaju baka servisi- pa ne trebaju ti tata i mama cijeli život nešto davati-daj ti nešto i njima. također nitko ne zamjera muškarcima kad prave djecu u starijoj dobi, a ako žena hoće rodit odmah panika.

  • skolic3 04.09.2009.

    Koji smisao je ženi od 50 godina da rađa djecu?Kaj misli tako njega zauzdat ? To mi tak glupo,ima tri odrasle kčeri i sad joj treba beba da joj bude i mama i baba.Razumijem kad žena ne može zatrudnit pa pokušava dok ne uspije ali ov o mi je čisto preseravanje.Dijete neće bit ni punpljetno a ona će bit babetina kojoj će se morat donosit jer neće moć ustat.

  • teaa 04.09.2009.

    ajd trešnja zato su to doktori, malo hormaona i bu sve ok:)) pa Gena Davis je rodila prvi put sa 48 i to blizance i ona žena od Krste Papića u 57, doktori će to malo zamućkat, a toliko love imaju da se pazi na svaki nihov pokret tak da bit će njima super... kod nas običnih nažalost ak imaš 25 ili 30 te u bolnici ni ne pogledaju dok rađaš, doktor se pojavi ako nešto pođe krivo, daju ti drip da ti ubrzaju trudove da te se čim prije rješe..lakše njima rađat u 50oj neg nama u 30oj

Komentiraj...
Vidi sve komentare