To je to što me zanima!

Demi Moore (59) kao da ne stari: Skinula se u minijaturni bikini i pokazala vitku figuru

Lijepa glumica pozirala je nasmiješeno na jahti u ružičastom bikiniju i žutoj košulji. Istaknula je vitke noge i liniju te time samo dokazala da puno pažnje posvećuje tjelovježbi i zdravom načinu života
Vidi originalni članak

Glumica Demi Moore (59) u studenom ove godine proslavit će 60. rođendan, a i dalje izgleda mladoliko. Ima sjajan ten i vitku figuru, a time se ponosno hvali i na društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije u bikiniju

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upijam ljeto - napisala je Demi kratko uz novu objavu.

Lijepa glumica pozirala je nasmiješeno na jahti u ružičastom bikiniju i žutoj košulji. Istaknula je vitke noge i liniju te time samo dokazala da puno pažnje posvećuje tjelovježbi i zdravom načinu života. Svojim mladolikim izgledom očarala je brojne fanove, koji su je odmah obasuli gomilom komplimenata i lajkova.

EMMA JE NAJVEĆA PODRŠKA GLUMCU Svi znaju Demi Moore, ali znate li tko je sadašnja Willisova supruga? 13 godina su zajedno

'Jednostavno savršena', 'Lijepa dama', 'Od svih zvijezda u svemiru ti si najljepša', 'Tako si zgodna', pisali su Demi obožavatelji.

No, našlo se i onih koji su ostale podsjetili da se Moore podvrgnula brojnim estetskim tretmanima te da je fotografija vjerojatno popeglana u Photoshopu.

- Shvaćate da je potrošila stotine tisuća dolara na plastične operacije, zar ne? I fotografija je tako očito uređena - glasi jedan od komentara. Demi se na to potpuno oglušila i nastavila je uživati s prijateljima u Grčkoj.

Glumica je već nekoliko mjeseci u vezi sa švicarskim chefom Danielom Hummom (46), a njihovu romansu otkrila je u objavama na društvenim mrežama kada je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija.

Inače, Demi je do sada bila tri puta u braku, a prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore (71). Bili su zajedno pet godina, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Za Brucea Willisa (67) s kojim je dobila tri kćeri, udala se 1987., a razveli su se 2000. S 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom (44) bila je od 2005. do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • japanokinezjapano 17.08.2022.

    Ništa posebno osim šta ima love. Da je sobarica, niko je nikada ne bi primijetio.

  • Orfej 17.08.2022.

    Nikad mi nije bila lijepa.

  • zorozimba 17.08.2022.

    Očito imamo različiti stav o pojmu "vitke noge" promatrane. Možda čak vuku ka mršave noge, premršave. Naravno, bilo bi neuljudno bilo kojoj dami okarakterizirati noge na takav način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare