Show

Komentari 3

Svi znaju Demi Moore, ali znate li tko je sadašnja Willisova supruga? 13 godina su zajedno

Svi znaju Demi Moore, ali znate li tko je sadašnja Willisova supruga? 13 godina su zajedno

Emma je 24 godine mlađa od svog supruga Brucea, a upoznali su se još 2007. godine. Unatoč velikoj razlici u godinama, par je zajedno od 2009. i imaju dvoje djece

Proslavljenu glumicu Demi Moore (59) svi znaju, a većina je pamti i kao bivšu suprugu Brucea Willisa (67) s kojom je bio 13 godina u braku, no malo ljudi zna tko je sadašnja glumčeva supruga Emma Heming Willis (43) s kojom je u braku još od 2009. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Emma je na svom Instagramu podijelila tužnu vijest da se njen suprug povlači iz glume zbog dijagnosticirane afazije, a njen mladolik izgled privukao je pozornost javnosti.

Pixsell

Emma je 24 godine mlađa od svog supruga Brucea, a upoznali su se još 2007. godine. Unatoč velikoj razlici u godinama, par je zajedno već 13 godina.

Bruceova supruga bavi se modelingom još od devedesetih, a nosila je revije u New Yorku, Parizu i Milanu za Karla Lagerfelda, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Emanuel Ungaro, Dior i Victoria's Secret.

Osim što se međusobno podržavaju na raznim događajima, par ima i dvoje zajedničke djece, Mabel Ray, rođenu  2012., i Evelyn Penn, rođenu 2014. 

Demi i Emma su jako bliske, a svi su zajedno bili u karanteni usred pandemije 2020. Nakon rastave, Bruce i Demi ostali su u bliskim odnosima, a ona mu je i podrška u borbi s afazijom.