To je to što me zanima!

Demi ne silazi s jahte jer su objavili njen račun iz restorana

Iako se trenutno odmara na našoj obali, glumici je prisjela Hrvatska nakon što je osoblje hvarskog restorana objavilo 'fotku' njenog računa iako je tražila diskreciju
Vidi originalni članak

Trebala je Demi Moore (52) doći, ali u posljednji je trenutak otkazala. Došlo je četvero ljudi iz njezine ekipe i rekli su nam da joj se sve zgadilo pa nije imala volje doći, kazali su nam u korčulanskom restoranu Adio Mare. 

Glumici je Hrvatska prisjela jer je zaposlenik hvarskog restorana objavio njezin račun, no njezinim kćerima to čini se ne smeta. Tallulah se u četvrtak pohvalila fotografijom s Korčule. 

Podsjetimo, Demi je s kćerima  Rumer (26), Tallulah (21) i Scout LaRue Willis (24) u subotu stigla na ljetovanje u Hrvatsku.  Sletjele su u Dubrovnik, a nakon toga su posjetile Hvar gdje su večerale u restoranu Gariful koji je objavio račun na kojem se vidi ime slavne glumice, iznos napojnice i njen potpis. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • iMac 08.08.2015.

    ... jebote kako je cili svit okrenut naopako,većina komentara je tu kako je to neprofesionalno, primitivno a niko ne razmišlja koliko ta žena ima para i šta joj znači da neko objavi javno koliko je potrošila i na kraju krajeva da zbog toga ne ide u neki drugi restoran, dakle na osnovu jednog iskustva sad ona generalizira sve restorane u Hrvatskoj... pa da san na njenom mistu bolija bi me đon šta je neko objavija moj račun iz restorana, šta to minja u njenom životu.... a toliko gladne dice u Africi, iskorištavanje radne snage od strane velikih svjetskih firmi i milijun drugih nepravdi po svitu... a nju a vidin i dežurne dušebrižnike zabrinjava njen račun u restoranu...

  • varešak 08.08.2015.

    Hoće li sada konobar dobiti otkaz kao i vozač autobusa ,konobar je to zaslužio.

  • 08.08.2015.

    Slogan za 2016---Hrvatska-lijepa zemlja s primitivnim ugostiteljima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare