To je to što me zanima!

Demi o razvodu s B. Willisom: Najviše je utjecao na Rumer...

Njezino samopoštovanje bilo je nisko i jedino što sam mogla je pružati joj ljubav dok ona samu sebe ne zavoli, rekla je Demi. Bilo joj je teško gledati kćer kako pati
Vidi originalni članak

Demi Moore (52) kazala je kako se njen razvod od Brucea Willisa (60) najviše odrazio na njihovu kćer Rumer (26) te da je medijska pažnja gruba, osobito kad si dijete. Demi se prisjetila i svog djetinjstva u kojem je odrastala bez oca. Kad je bila malo starija ljudi su počeli razgovarati s njom o razvodu njezinih roditelja i to je jako utjecalo na nju. Priznala je da joj je bilo užasno teško gledati da se slična stvar događa i njezinoj kćeri. 

- Nisam mogla učiniti ništa da to zaustavim. Njezino samopoštovanje bilo je toliko nisko i jedino što sam mogla je pružati joj ljubav dok ona samu se ne zavoli - rekla je glumica. Dodaje kako joj je cijela utroba vrištala 'ne' kad joj je Rumer rekla da želi sudjelovati u 'Plesu sa zvijezdama'. No gledati i svjedočiti kako je Rumerina strast postala veća od straha jedna je od najljepših stvari u Deminom životu. 

- To nema nikakve veze s tim što je ona Bruceovo i moje dijete, nego samo s tim tko je zapravo ona - zaključila je glumica. 

Moore i Willis rastali su se 2000. godine nakon 13 godina braka. Par ima tri kćeri, Rumer, Scout  (23) i Tallulah (21).  Demin otac ostavio je njezinu majku Virginiju nakon samo dva mjeseca braka. Glumica se još nije bila ni rodila. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Eva B. 12.05.2015.

    Hmmmmmm mozda je bas takva i nema veze sa razvodom i ne kapin bit ovog clanka ???????

  • boba555 12.05.2015.

    Za djecu je to najteže

  • medeki 12.05.2015.

    Lijepo ste joj pomogli, i tata i ti se bacili na njene vršnjake(injee)! Jadna su djeca roditelja koji su najbitniji sami sebi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare