To je to što me zanima!

Demonska lutka još jednom će terorizirati svoje sustanare

Andy Barclay, sada već odrasli Chuckyjev protivnik iz originalnog filma iz 1988. godine, mora pobijediti i Chuckyja, kao i njegovu nevjestu, Tiffany. Bitka na život i smrt je otpočela
Vidi originalni članak

Malevolentnu lutkicu, opsjednutu duhom psihopatskog serijskog ubojice koji samo želi opet postati prava osoba, ostavili smo u prethodnom nastavku pred cijevi sačmarice. No, kako to već biva u ovom serijalu, apsolutno ništa ne može (zauvijek) ubiti poremećenu lutku.

A zatočena u ludnici za kriminalce, protagonistica prethodnog nastavka, Nica Pierce (Fiona Dourif), čeka kraj svoje kazne misleći da je ona odgovorna za smrt svoje obitelji. No kad joj psihoterapija pokaže da je krivac za sve u stvari simpatična lutka sa nasmiješenim licem, a užasna umorstva počinju se pojavljivati posvuda, Nica se upita je li ona u stvari kriva.

Andy Barclay (Alex Vincent), sad odrasli Chuckyjev protivnik iz originalnog filma iz 1988. godine, dolazi Nici u pomoć. No da bi joj pomogao, mora pobijediti i Chuckyja, kao i njegovu nevjestu, Tiffany (Jennifer Tilly). Bitka na život i smrt je otpočela.

Pogledajte foršpan

Što mislite? Je li nam treba još jedan dio ove sage? Bi li filmaši trebali zaboraviti na ovu franšizu?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marko.kova 10.01.2017.

    Ja mislim da bi trebali zaboraviti na ovu franšizmu.

  • vedii888 10.01.2017.

    opet ovaj ludi lutak

Komentiraj...
Vidi sve komentare