To je to što me zanima!

Deniz krivi Kendala zbog toga što je Oguz završio u zatvoru

Deniz, Serdar, Ebru i Elif dolaze posjetiti Oguza, no čuvar pušta samo Deniz i Serdara. Oguz kaže Serdaru da odvede Deniz u Izmir, a ona ga optuži da je ne voli
Vidi originalni članak

Narin je pozlilo kad je Kenan spomenuo Firata. Ebru pita Kenana jesu li se već sreli u Istanbulu, na što joj Kenan potvrdno odgovara. Deniz dolazi u restoran i pita Ebru kako može slaviti nakon što su strpali Oguza u zatvor. Ebru joj odgovara da je ovo samo obiteljsko okupljanje, na što je Deniz briznula u plač i okrivila Kendala za to što se dogodilo Oguzu. 

Narin dolazi vidjeti što se događa, a Deniz i nju isto okrivi za to što su joj pritvorili oca i što im je majka umrla. Oni odlaze, obitelj se vraća u konak, a Kendal i Kenan ostaju razgovarati o poslu. Kendal mu govori da ima nekih problema s parcelama i da bi se to moglo riješiti u Ankari i Kenan predlaže da odmah odu.

Deniz, Serdar, Ebru i Elif dolaze do zatvora posjetiti Oguza, no čuvar pušta samo Deniz i Serdara. Oguz kaže Serdaru da odvede Deniz u Izmir, a ona ga optuži da je ne voli i da je opet odbacuje. Ada susreće Serdara, no on je odbija. Kasnije priznaje Ebru kako je pogriješila i da ih je povrijedila. U ovom trenutku je posve neizgledno u kojem će se smjeru razvijati njihov odnos.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare