To je to što me zanima!

Depp troši k'o lud: Za 21 mil. kn iz topa ispucao pepeo pisca

Tvrtka koja je Johnnyju Deppu vodila financije tuži ga jer im je, tvrde, ostao dužan 4 milijuna dolara. Glumac je odlučio uzvratiti protu tužbom jer tvrdi da je zbog njih izgubio 28 milijuna
Vidi originalni članak

Johnny Depp (53) početkom mjeseci je tužio svoju bivšu menadžersku tvrtku TMG koja, tvrdi glumac, nije ispunjavala svoje dužnosti.

'Pirat s Kariba' navodi da za njega nisu na vrijeme prijavljivali i plaćali porez, da su mu loše vodili financije te da su, bez njegovog znanja, trećoj osobi posudili 10 milijuna dolara. Depp navodi da si je firma naplatila 28 milijuna dolara naknada, za što on nikad nije dao dopuštenje. 

Glumčeva tužba uslijedila je nakon što ga je tvrtka prvo njega tužila. TMG tvrdi da im je Depp ostao dužan više od 4 milijuna dolara. U svojoj tužbi, tvrtka navodi da se glumac ekscesnim trošenjem doveo do lošeg financijskog stanja te su dali i nekoliko primjera. 

- Depp je živio ultra-ekstravagantnim stilom, što ga je stajalo 2 milijuna dolara mjesečno, a to si jednostavno nije mogao priuštiti. Samo on, i nitko drugi, si je kriv za financijske probleme koje danas ima - kazao je odvjetnik menadžerske tvrtke. 

Među Johnnyjevim 'nepotrebnim troškovima', naveli su 75 milijuna dolara koje je potrošio na 14 prebivališta, 18 milijuna dolara za luksuznu jahtu te 30.000 dolara na vino. 

- Depp je također potrošio preko 3 milijuna dolara kako bi iz posebno napravljenog topa ispalio pepeo pisca Huntera Thompson po Aspenu u Coloradu - otkriva tvrtka TMG. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Lollipop17 03.02.2017.

    Pa sta mu je sad po stare dane???

  • kung fu panda 01.02.2017.

    tak ti je to kad trošiš više nego što imaš kad si malo razmislim mora da je Depp naš čovik :)))

  • GB 01.02.2017.

    To je bila jedna od Hunterovih posljednjih želja koju mu je Depp kao pravi prijatelj ispunio, svaka čast ljudino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare