To je to što me zanima!

Depp zapošljava 'šaptača' jer ne želi pamtiti tekst za uloge

Tvrtka TMG optužila je Deppa da im duguje više od četiri milijuna dolara i da se svojim trošenjem doveo do lošeg financijskog stanja. Te optužbe prate i one o neprofesionalnosti
Vidi originalni članak

Nakon iznošenja šokantnih činjenica kojima su iz menadžerske tvrtke TMG ustvrdili da je Johnny Depp (53) trošio više od 2 milijuna dolara mjesečno iako si to nije mogao priuštiti, još je bizarnih detalja o glumcu izašlo na vidjelo.

Najbizarniji od svih jest onaj da je Depp godinama plaćao ljude da mu šapću tekst, pa ga stoga nije niti pamtio.

- Potrošio je stotine tisuća dolara da bi zaposlio 'šaptača', koji mu je tijekom snimanja govorio njegove rečenice iz filma - izjavili su producenti na svjedočenju.

Takvo se ponašanje navodno odvijalo godinama.

- Depp je inzistirao da taj čovjek bude na trajnom ugovoru, tako da on nikada ne mora pamtiti svoje rečenice - dodano je na sudu.

Podsjetimo, početkom godine tvrtka TMG optužila je Deppa da im duguje više od četiri milijuna dolara i da se svojim trošenjem doveo do lošeg financijskog stanja. Zvijezda 'Pirata s Kariba' potrošila je 75 milijuna dolara na svojih 14 kuća, čak pet milijuna dolara na ispaljivanje pepela svog pokojnog prijatelja, pisca Huntera Thompsona iz topa po Aspenu u Coloradu te 30.000 dolara mjesečno na vino.

Njegov najnoviji film, peti dio 'Pirata s Kariba', dolazi nam u kina 25. svibnja, i nadamo se da će biti uspješan, jer glumcu zasigurno novac treba.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.05.2017.

    ima pravo na to

Komentiraj...
Vidi sve komentare