To je to što me zanima!

Deppov prijatelj rasplakao se na suđenju: 'Nije fer to što mu je supruga učinila, uništila ga je'

Baruch je dao živopisno svjedočenje koje je povremeno izazvalo smijeh u sudnici, uključujući Deppa i Amber. No, postao je emotivan na pitanje je li 'ljut' na glumicu
Vidi originalni članak

Prijatelj Johnnyja Deppa (58), Isaac Baruch, rasplakao se na sudu dok je pričao da su tvrdnje o obiteljskom nasilju njegove bivše supruge Amber Heard (35) 'zlonamjerne' i 'prijevarne'. Rekao je da su se proširile širom svijeta i uništile glumčev život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom njegovog svjedočenja porota je čula da je Baruch živio besplatno u stanu koji je u Deppovom vlasništvu između 2013. i 2016., smještenom pored drugog penthousea u kojem su glumac i Amber živjeli sami, prenosi Sky News. Baruch je dao živopisno svjedočenje koje je povremeno izazvalo smijeh u sudnici, uključujući Deppa i Amber. No, postao je emotivan na pitanje je li 'ljut' na glumicu.

NAPETA BITKA Deppa optužili da je penetrirao bocom u Amber: 'Udario ju je, gađao, rekao da će je ubiti...'

- Nisam ljut ni na koga. Želim joj najbolje, da preuzme odgovornost, ozdravi i krene dalje... Za Johnnyja je njegova obitelj potpuno uništena svim tim stvarima i nije... nije fer... nije u redu što je učinila i što se dogodilo da toliko ljudi bude pogođeno ovim, suludo je kako se to dogodilo - odgovorio je. Barucha su pitali što misli o Amber, a on je rekao da mu je supruga prijatelja bila super i da ju je volio.

- Zaljubio sam se u nju baš kao i Johnny. Ona je puna poštovanja. Odnosila se prema meni s punim poštovanjem i bila je jako duhovita. Stalno bi me nudila jelom i pićem kad bih došao kod njih - rekao je. Baruch je rekao da su Depp i Heard uvijek voljeli jedno drugo. Naveo je da nikad nije vidio nasilje i da su se pred njim posvađali samo dva puta. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • medeki 15.04.2022.

    Imao je krasnu obitelj, ali spetljao se sa kučkox, i stvarni ga je odlučila uništiti.

  • faithless 15.04.2022.

    Spodoba od osobe

  • Lukaa100 15.04.2022.

    Ono sta p moze napravit to nuklerana nemoze unistit

Komentiraj...
Vidi sve komentare