Obavijesti

Show

Komentari 17

Deppa optužili da je penetrirao bocom u Amber: 'Udario ju je, gađao, rekao da će je ubiti...'

Deppa optužili da je penetrirao bocom u Amber: 'Udario ju je, gađao, rekao da će je ubiti...'
3

Ove fiktivne tvrdnje nisu iznesene na početku Amberinih optužbi 2016., a tek su se zgodno pojavile godinama kasnije kad je tužena za klevetu, tvrdi Deppov glasnogovornik koji je sve navode demantirao

VIDEO

Prislonio ju je na bar. Gađao ju je bocama. Vukao ju je po podu po razbijenom staklu. Udario ju je. Udario ju je nogom. Rekao joj je da će je je**no ubiti, da je je**no mrzi. Udarao ju je, udarao. A onda je penetrirao u nju bocom. Tvrdnje su to odvjetnice Amber Heard (35), koja trenutačno vodi bitku s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom(58). 

Suđenje započeto u 2016. godini nastavilo se u gradu Fairfaxu u američkoj državi Virginiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:04

Naime, Depp bivšu suprugu tuži zbog klevete te od nje traži gotovo 700 milijuna kuna, a na ove gnjusne navode tijekom suđenja, odmahnuo je glavom. 

Johnny Depp court case

Njegov glasnogovornik demantirao je sve navode.

- Ove fiktivne tvrdnje nisu iznesene na početku Amberinih optužbi 2016., a tek su se zgodno pojavile godinama kasnije kad je tužena za klevetu jer je u svom tekstu navela da je žrtva seksualnog nasilja. Riječi su ključne u tužbama za klevetu i zanimljivo je da je ova optužba došla tek nakon toga. Ovo slijedi obrazac njenih razrađenih, lažnih tvrdnji koje su se mijenjale i razvijale tijekom vremena u svrhu šoka u holivudskom stilu, koji je Amber ovladala i iskoristila ozbiljan društveni pokret za to - izjavio je.

Deppova odvjetnica Camille Vasquez, odmah je na početku izjavila kako se Amber jako trudila osvojiti glumca, a onda je potpuno okrenula priču i počela ga ponižavati.

- Gospođica Heard je jako problematična osoba koja manipulira ljudima oko sebe - izjavila je.

Johnny Depp kupuje kuću u Srbiji? Pregledavao je zemljišta u blizini vile Novaka Đokovića
Johnny Depp kupuje kuću u Srbiji? Pregledavao je zemljišta u blizini vile Novaka Đokovića

Camille je potom opisala da se par upoznao 2009. na snimanju filma 'The Rum Diary'.

- Progonila ga je, udvarala mu se. Uložila je velike napore da ga osvoji glumeći zaljubljenu djevojku i uspjela je, on se do ušiju zaljubio u nju - objasnila je.

Kaže kako je Amber tada bila sklona fizičkom nasilju.

- Gađala ga stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije bio dovoljno muško jer se nije htio tući s njom - nastavila je Vasquez.

The Rum Diary premiere - London

Odvjetnica Amber Heard tvrdi da je jedini krivac Depp koji je pun bijesa.

- Na Amber je gledao kao na svoju majku i svoju sestru koju mrzi- izjavila je, dodavši da je njegov bijes bio potaknut alkoholom i drogama.

S druge strane, Camille tvrdi da su prijatelji upozoravali glumca na Amberinu narav.

- Ona bi ga ponižavala, vrištala na njega, on bi je pokušao umiriti. To se stalno ponavljalo. Pokušao se nositi s tim tako što bi pobjegao, kao što je bježao kao dijete, no to bi nju samo razbjesnilo. Gospođica Heard izjednačila je nasilje i bijes sa strašću - istaknula je.

- Kad bi njih dvoje putovali skupa, njegov tim je uvijek bukirao dodatno sobu da on ima gdje biti dok ona bijesni - tvrdi Deppova odvjetnica te dodaje i da je bračni savjetnik glumicu opisao kao agresora.

- Bjesnila je na pomisao da bi je Depp ostavio. Ponižavala ga je, a kad je pokušao otići, postala je nasilna, toliko nasilna da je na njega bacila bocu koja mu je udarila u ruku i prsnula, odsjekla mu je kraj jednog prsta. Gospođica Heard pokušava izbjeći javno poniženje i predstaviti se kao predstavnica MeToo pokreta - tvrdi te dodaje kako je Amber opsjednuta javnim imidžem.

- To joj je na prvom mjestu. Nakon nagodbe od 7 milijuna dolara s gospodinom Deppom izjavila je da ne želi ništa od njega i da će to donirati Dječjoj bolnici Los Angelesa. Nije donirala - dodala je.

Johnny Depp i bivša supruga Amber Heard na sudu: 'Ona manipulira ljudima oko sebe'
Johnny Depp i bivša supruga Amber Heard na sudu: 'Ona manipulira ljudima oko sebe'

Amberina odvjetnica pak tvrdi da Depp u sebi skriva golemu količinu bijesa te da je konstantno uzimao različite lijekove.

- Čut ćete svjedočanstva terapeuta kojima je priznao da je bijesan, on je poput demona i svoju ženu Amber gleda kao svoju majku i svoju sestru koju mrzi. To je potaknuto alkoholom i drogom - izjavila je odvjetnica Bredehoft te nadodala kako ju je Depp pokušavao kontrolirati.

Tvrdi kako je kontrolirao što njegova supruga nosi, napadao ju da ga vara s svakim kolegom pa čak i tražio da ne snima scene seksa u filmovima.

- Amber je napravila pogrešku koju su napravili milijuni žena prije nje. Odlučila je ostati i pokušati riješiti problem. Mislila je da bi ga mogla popraviti ako bi ga mogla otrijezniti i očistiti. Pokušavala je, išla je terapeutima, išla je na bračno savjetovanje - izjavila je odvjetnica Bredehoft.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...