To je to što me zanima!

Deppova odvjetnica Camille nakon pobjede na sudu dobila unaprjeđenje: 'Svi hoće baš nju'

Camille se u suđenju istaknula svojim stilom ispitivanja, ponekad suzdržanim, a ponekad agresivnim. Vodila je Deppa kroz njegovo svjedočenje protiv bivše supruge Amber
Vidi originalni članak

Camille Vasquez (37), odvjetnica koja je zastupala Johnnyja Deppa (58) u suđenju za klevetu protiv Amber Heard (36), unaprijeđena je u partnera u odvjetničkoj tvrtki Brown Rudnick.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Povijesno gledano, ovu smo objavu rezervirali za kraj naše fiskalne godine. Ali Camillin nastup tijekom suđenja Johnnyju Deppu dokazao je svijetu da je spremna poduzeti sljedeći korak sada - stoji u priopćenju tvrtke Brown Rudnick.

Camille se u suđenju istaknula svojim stilom ispitivanja, ponekad suzdržanim, a ponekad agresivnim. Vodila je Deppa kroz njegovo svjedočenje protiv bivše supruge u Virginiji.

ZAHVALIO SE OBOŽAVATELJIMA Johnny Depp objavio prvi video na TikToku: Sve smo zajedno vidjeli i sada ćemo krenuti dalje

Dok je Amber svjedočila u posljednjim danima suđenja, Camille ju je u više navrata zasipala pitanjima koja sugeriraju da je lažljivica i da je izmislila scenarije u kojima ju je Depp napao. A u završnoj riječi, Camille je sugerirala da je Amber oklevetala Deppa i poručila porotnicima da joj ne vjeruju.

Porast njenog statusa u odvjetničkoj tvrtki dobila je jer su brojne tvrtke i agencije visokog profila izrazile zainteresiranost za Camille.

Podsjećamo, tijekom suđenja krenula su i šuškanja kako postoji određena kemija između nje i Deppa, sudeći prema nekoliko nježnih zagrljaja iz sudnice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • _Varešak_ 08.06.2022.

    Ima nas pogosta koji bi ju htjeli.

  • MarkoDDR 08.06.2022.

    sad če ju Johnny okrenuti

  • Možemo 08.06.2022.

    Jako iskazane on je bio u pravu i to je to nek nekog ubije pa nek se

Komentiraj...
Vidi sve komentare