To je to što me zanima!

Deppova odvjetnica snimljena na njegovom koncertu u Pragu

Vasquez je zastupala Deppa u suđenju za klevetu protiv Amber Heard, a istaknula se svojim stilom ispitivanja, ponekad suzdržanim, a ponekad agresivnim
Vidi originalni članak

Odvjetnica Johnnyja Deppa (59), Camile Vasquez (38) viđena je na njegovom koncertu u Pragu, a pridružili su joj se i ostali članovi glumčevog odvjetničkog tima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Netko ju je snimio dok je ugodno čavrljala s poznatim glumcem iza pozornice.

@johnnydeppfam Camille and all the team were here to support (again) Johnny during his concert and I think it’s just amazing 😍❤️ #justiceforjohnnydepp #johnnydepp #concert #fans #relatives #camillevasquez #trialteam #foryoupage ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

Vasquez je zastupala Deppa u suđenju za klevetu protiv Amber Heard (36), a istaknula se svojim stilom ispitivanja, ponekad suzdržanim, ponekad agresivnim. 

Dok je Amber svjedočila u posljednjim danima suđenja, Camille ju je u više navrata zasipala pitanjima koja sugeriraju da je lažljivica i da je izmislila scenarije u kojima ju je Depp napao. A u završnoj riječi, Camille je sugerirala da je Amber oklevetala Deppa i poručila porotnicima da joj ne vjeruju.

NAKON SUĐENJA Depp donirao šest milijuna kuna u dobrotvorne svrhe, uključujući i bolnicu kojoj je Amber dužna

Tijekom suđenja krenula su i šuškanja kako postoji određena kemija između nje i Deppa. Međutim, Camilla je glasine o romansi s glumcem proglasila 'neetičkim' i 'seksističkim'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sircus 13.07.2022.

    potegla do praga...zavodnik nema sto

  • Nabime 13.07.2022.

    eto dokaza da je amber bila u pravu, stidi se odvjetnice, ko ce tebe branit na sudu kad se depp nadrogira a ti mu se pokakis u krevet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare