To je to što me zanima!

Dernek bez cajki: Psihomodo Pop je imao nastup u Sarajevu

U sklopu Dana Zagreba u Sarajevu posjetitelji su imali priliku uživati u koncertu Psihomodo popa u sarajevskom klubu Cinemas-Sloga te promociji filma 'Sonja i bik'
Vidi originalni članak

U sarajevskom kinu Meeting Point održana je projekcija debitantskog filma redateljice Vlatke Vorkapić 'Sonja i bik' koji je na 59. Festivalu igranog filma u Puli osvojio nagrade za najbolji scenarij, kostimografiju i glazbu. Glavnu ulogu u filmu odigrala je Judita Franković koja je i prisustvovala projekciji. Davor Gobac i njegov bend Psihomodo Pop u utorak navečer su svim Sarajkama i Sarajlijima priuštili fantastičnu svirku. Koncert u sarajevskom klubu Cinemas-Sloga održan je u sklopu Dana Zagreba u Sarajevu. Ideja i prvobitni cilj manifestacije jest povezivanje dva grada i dvije zemlje. Program se svake godine dopunjuje pa su tako ove godine uvrštene i predstave, promocije knjiga, modne revije i koncert.



Gobac se Sarajlijama u ponedjeljak predstavio retrospektivnom izložbom slika koja je obuhvatila njegovih 18 radova, nastalih u periodu između 1986. i 2006. godine, a na njegov umjetnički rad, kao što i sam kaže, najveći utjecaj imao je strip. Prije žestoke svirke u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Gobac je prokomentirao nove glazbene trendove koji haraju Balkanom.

- Mislim da je cajka gledana s glazbene strane totalni šunderaj, ali ljudi sami biraju što će slušati. Očito je da masa danas ima loš ukus - zaključio je Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lukica1 05.06.2013.

    dečki! imam ja fotoaparata u žepu

  • Malleus Maleficarum 05.06.2013.

    Gobac rocks!

  • Irina Shayk 05.06.2013.

    vidjela sam neke njegove slike i stvarno meni perfektne

Komentiraj...
Vidi sve komentare