To je to što me zanima!

Detalji u tajnosti: Marin Čilić i Kristina vjenčat će se u travnju

Nije još poznato tko će im pjevati na vjenčanju, ali nagađa se da bi to mogao biti dugogodišnji prijatelj obitelji Mate Bulić. Par će svadbeno slavlje imati u tvrđavi Revelin
Vidi originalni članak

U najvećoj tajnosti dogovoreno je vjenčanje našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića (29) i njegove zaručnice, psihologinje Kristine Milković (25). Par će se nakon osam godina veze vjenčati 28. travnja u crkvi sv. Vlaha na Stradunu, a slavlje će, doznajemo, biti u tvrđavi Revelin.

U Dubrovniku su se upoznali 2008. na Davis Cupu na kojemu je Kristina radila kao hostesa. Bila je to ljubav na prvi pogled, ali zbog Marinovih putovanja i njezinih fakultetskih obaveza u Zagrebu trebalo im je vremena da se usklade i nauče funkcionirati u vezi na daljinu. 

LJUBAVNA IDILA Čekaju bebu? Kristina Milković i Marin Čilić planiraju vjenčanje

Tenisač često kaže kako mu zaručnica donosi sreću na teniskom terenu. Otkako je diplomirala psihologiju i politologiju, Kristina sve češće Marina prati na turnirima.

- U njoj imam dostupnog psihologa od 0 do 24 sata - našalio se jednom prilikom.

Nije još poznato tko će im pjevati na vjenčanju, ali nagađa se da bi to mogao biti dugogodišnji prijatelj obitelji Mate Bulić (60). Kralj dijaspore kaže da ga nitko još nije zvao.

ZARUKE U TAJNOSTI Marin Čilić je nakon 8 godina veze zaprosio djevojku Kristinu

- Marina poznajem kao dijete, a s njegovim ocem sam igrao nogomet. Poznajem mu i majku, cijelu obitelj. Odgojili su divnog i časnog čovjeka, a sam je pokazao kakav je sportaš - kaže Bulić.

Kristina i Marin godinama žive u Marinovu zagrebačkom stanu. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ante_maja 06.02.2018.

    zivio mi rođeni!! puno malih Hercegovaca imali!!

  • kinezojapanac 06.02.2018.

    Zašto je to bitno? Čemu tako nešto držati u tajnosti? Mene baš briga šta oni rade.

  • Rafael Bobanic 06.02.2018.

    Stranci..✈

Komentiraj...
Vidi sve komentare