To je to što me zanima!

Detektiv iz serije 'Zakon i red' u reklami se pojavio potpuno gol: Pokazao kako vježba s utezima

Dok glumac govori o aplikaciji, kamera se smanjuje kako bi otkrila njegove donje dijelove, nažalost, pikselizirane, iz raznih kutova. Htjeli oni to ili ne, gledatelji ga vide gotovo golog sprijeda, sa strane i straga
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Zakon i red' Christopher Meloni (61), u kojoj glumi NYPD detektiva Elliota Stablera, pojavio se u reklami za jednu fitness kompaniju, a mnogi su ostali šokirani kadrovima u kojima glumac vježba potpuno gol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U reklamnom spotu objavljenom na internetu, Meloni vodi gledatelje kroz svoju rutinu vježbanja. Diže utege, drži poze za jogu, trči u parku, meditira i radi čučnjeve, a sve to radi gol.

- Navodno neki ljudi misle da je način na koji vježbam čudan. Iskreno, ne kužim. Ja ne mislim da je korištenje te aplikacije uopće čudno. Naravno, poznati su po svojoj nevjerojatnoj opremi, ali aplikacija me motivira za puno različitih vježbi - govori poznati detektiv u reklami.

Dok glumac govori o aplikaciji, kamera se smanjuje kako bi otkrila njegove donje dijelove, nažalost, pikselizirane, iz raznih kutova. Htjeli oni to ili ne, gledatelji ga vide gotovo golog sprijeda, sa strane i straga.

Na društvenim mrežama reklama je neke obožavatelje ostavila bez teksta, a neke čak i uzbudila.

- Slušajte, detektiv Stabler je još uvijek 'dobar' - tweetao je jedan korisnik.

KAO S NETFLIXA U najgledanijoj teen seriji u regiji opasno se zahuktava ljubavna igrica glavnih likova

Christopheru nije strano biti gol jer se prošle godine skinuo za naslovnicu časopisa Men's Health. Glumac je na naslovnici pokrio donji dio tijela utegom i ničim više.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Snow1234 16.07.2022.

    Odličan glumac

  • Zvonimir Osman 16.07.2022.

    Glumio i u seriji OZ...

  • 16.07.2022.

    Je l' kasno za napisati "kriza srednjih godina?" 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare