To je to što me zanima!

Detour se vraća u Zagreb nakon pet godina: 'Album je obilježen apokaliptičnim razdobljem...'

Odradili smo probe, visinske i dubinske pripreme, puno promocije i spremni smo za petak - izjavio je Borgudan
Vidi originalni članak

Grupa Detour večeras u zagrebačkom koncertnom prostoru Boogaloo predstavit će svoj šesti studijski album 'Master Blaster' i nakon pet godina održati dugoočekivani solistički koncert pred zagrebačkom publikom.

U Boogaloou će po prvi puta uživo predstaviti sve pjesme s nadolazećeg albuma 'Master Blaster', te standardni presjek svog opusa od Yammata preko svih faza Detoura do danas, u nešto raskošnijem instrumentalnom sastavu uz pojačanu podršku gostujućih glazbenika. 

Nenad Borgudan otkrio nam je i što publika može očekivati.

- Jedinstvenu glazbenu priredbu koja se ne događa često, ali ponekad se dogodi, na kojoj ćemo odsvirati sve pjesme s albuma 'Master Blaster', kojeg  i promoviramo, te odabrana djela od grupe Yammat preko svih albuma Detoura - rekao je.

POGLEDAJTE GALERIJU FOTO Detour nastupili u Tvornici kulture na Novembar Festu

Borgudan je rekao i da su spremni za koncert.

Nenad Borgudan priznaje i kako je album nastajao u vrijeme pandemije, potresa, rata u Ukrajini i u potpunosti je obilježen tim apokaliptičnim periodom. Sve pjesme sadrže dio te atmosfere, svaka iz svog ugla i na svoj način, koliko god su stilski različite.

VELIKA RAZLIKA MEĐU DJECOM Nenad Borgudan, frontmen Detoura: 'Kad se rodila druga kći, bio sam dva tjedna u šoku'

Nenad je otkrio i koji su im planovi za dalje.

- Poslije Boogalooa slijede koncerti širom Hrvatske i regije (BiH, Srbija, Crna Gora, Slovenija), u sklopu 'Master Blaster Tour-a' koji će potrajati do kraja godine i s kojim ćemo pokušati posjetiti što više mjesta na kojima imamo publiku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare