To je to što me zanima!

Još jedan komad: Scott Discik partijao s djevojkom u toplesu

SCOTT SE VRAĆA KUĆI Nakon što je obišao klubove i jahte u Europi, bivši partner Kourtney Kardashian se vratio u Los Angeles i odveo kći Penelope i sina Reigna na ručak
Vidi originalni članak

Bivši partner Kourtney Kardashian (38) nedavno je reality zvijezdi priznao da je ovisnik o seksu. Kourtney je tada u njihovoj sobi na obiteljskom odmoru pronašla nepoznatu djevojku. Najstarija sestra Kardashian i Scott Disick (34) odmah nakon toga su prekinuli vezu.

Oboje su se zaputili u Cannes. Dok je Kourtney uživala na jahti s Kendall Jenner (21) i svojim novim dečkom Younesom Bendjimom (24), Disick je imao ludu avanturu.

S Bellom Thorne (19) mazio se na bazenu, a dan kasnije na istom je mjestu viđen u društvu stilistice Chloe Bartoli (26) s kojom je prije dvije godine prevario Kourtney.

Tih dana u njegovom naručju viđena je i blogerica Maggie Petrova. No 'ovisnik o seksu' tu nije stao, već je ubrzo ljubio misterioznu brinetu u restoranu te je izmjenjivao nježnosti sa Sofijom Richie (18).

Na krstarenju su ga vidjeli kako se ljubi s nepoznatom plavušom, a navodno su i ostale djevojke na jahti pale na šarm neodoljivog Scotta. Njegova posljednja stanica bila je London u kojem je viđen na balkonu u društvu brinete u toplesu.

Divlji Scott se zasitio žena te se vratio kući u Los Angeles. Odlučio je provesti vrijeme s Penelope (4) i sinom Reignom (2) pa ih je odveo na ručak.

Obitelj Kardashian zabrinuta je za svog 'odbjeglog' člana, a i njegovi prijatelji kažu kako je Scott umoran od partijanja jer 'više nema 20 godina'.

- Mogao je ostati u Europi da je htio, ali rekao je da se ne osjeća dobro. U takvim situacijama, on se vraća kući kako bi ponovo došao u formu - rekao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sinermind 06.06.2017.

    Razumljivo da je nepoznata nakon jedne noći al kad je nakon par godina e to je zanimljivo da ne rečem nesto drugo

  • Kresimir1965 05.06.2017.

    Stela Tuđan to je ime i prezime skrabala koje nas namjerno laznim naslovom navodi da kliknemo na njezin clanak.Zapamtite ju jer cemo jos klikati njezine patvorine zahvaljujuci obmanjujucim naslovima koji blage veze nemaju s temom o kojoj pise! P.S. Sve nas je "upecala" laznim naslovom koji namjerno asocira na nedavni teroristicki napad u Londonu,zar ne?

  • huan357 05.06.2017.

    "zaljuBle" se u skota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare