To je to što me zanima!

Devon Murray postao je otac: Život mi se zauvijek promijenio

Shannon je rodila predivnog dječaka Coopera Michaela Murraya, teškog 2,7 kilograma. Oboje se osjećaju odlično nakon vrlo dugog poroda, napisao je Devon na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Irski glumac Devon Murray (31), gledateljima poznat po ulozi Seamusa Finnigana u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru, postao je otac. Na društvenim mrežama potvrdio je kako je njegova partnerica Shannon McCaffrey Quinn rodila.

- Promijenio mi se život zauvijek. Shannon je rodila predivnog dječaka Coopera Michaela Murraya, teškog 2,7 kilograma. Oboje se osjećaju odlično nakon vrlo dugog poroda i strašnih nekoliko minuta pri kraju. Još uvijek nisam svjestan da nam je stigao sin. Jedva čekam napraviti nezaboravne uspomene sa Shannon i Cooperom - napisao je Devon.

Za svoju partnericu kaže da je junakinja.

- Ponosan sam na nju zbog svega što je prošla. Ne mogu dočekati da mi dođete kući. Voljet ću vas zauvijek, do posljednjeg udaha - rekao je glumac.

Dječak se rodio 12 dana prije termina, a čestitki novopečenim roditeljima nije nedostajalo.

- Drago mi je da je sve u redu. Dobro došao u klub roditelja - napisao mu je glumac Daniel Logan (33). 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.01.2021.

    "rodila je prekrasnog dječaka" ; da mi je doživjeti kad će netko reći ili napisati da je netko rodio ne baš tako lijepo dijete? Uvijek kad je riječ o djeci, ili kad se roditelji razvode ili bilo šta ... "imam dvoje prekrasne djece", itd. Uvijek su svi prekrasni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare