To je to što me zanima!

Dezinficirali opernu kuću gdje su bili Tom Hanks i supruga...

Operna kuća u Sydneyu u četvrtak je priopćila da je dezinficirala svoje prostorije jer je ondje u subotu nastupila holivudska producentica Rita Wilson, supruga Toma Hanksa, koji su oboje pozitivni na koronavirus
Vidi originalni članak

Rita Wilson (63) je svoj pjevački nastup imala u subotu navečer u dvorani Utzon Room, a gledalo ju je i slušalo 207 ljudi, uključujući i supružnika Toma Hanksa (63).

Dvostruki oskarovac i njegova supruga prve su globalni 'selebritiji' pozitivni na virus. 

Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove... Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni - napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti 'testirani, promatrani i izolirani' onoliko dugo koliko bude potrebno. 

U IZOLACIJI JE Tom Hanks i njegova supruga zaraženi su korona virusom

Nakon saznanja da je par pozitivan na koronavirus, Opera u Sydneyu je kontaktirala zdravstvene vlasti te sponzore i osoblje koje je bilo u doticaju s njima. 

- Od tada smo proveli određeni broj zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uključujući i čišćenje svih prostora jakim, bolničkim dezinfekcijskim sredstvom - priopćeno je iz opere.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare