To je to što me zanima!

DiCaprio citirao premijera iz BiH pa ga svi sprdaju: 'Vrati se na Titanic i povedi ga sa sobom'

Fadil Novalić je krajem ožujka postao 'hit' u regiji jer je cijelu minutu na press-konferenciji krajnje bezuspješno pokušavao staviti zaštitnu masku. Fanovi nisu oduševljeni što ga glumac citira
Vidi originalni članak

Glumac Leonardo DiCaprio (45) nedavno je na Twitteru podijelio objavu od Global Wildlife Conservation u znak podrške kampanji koja se zalaže za očuvanje rijeka u Bosni i Hercegovini te za zabranu gradnje mini hidroelektrana koje ugrožavaju više od tisuću kilometara riječnih vodotokova u toj zemlji.

VIDEO: Borba premijera Novalića sa zaštitnom maskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Holivudski zavodnik ovime je zapravo podržao početak kampanje različitih ekoloških udruga i nevladinih organizacija čiji je cilj zaštititi rijeke u BiH.

Sada je o tome progovorio i na Instagramu pa je, među ostalim, citirao premijera Federacije BiH, Fadila Novalića (61), koji je krajem ožujka postao 'hit' u regiji jer je cijelu minutu na press-konferenciji krajnje bezuspješno pokušavao staviti zaštitnu masku.

ISTAKNULA OBLINE DiCaprio se 'skrivao' po plaži, a svi su gledali u njegovu curu...

- Kao rezultat globalne kampanje pokrenute prošlog tjedna, pozivajući vladu Federacije Bosne i Hercegovine da trajno zaštiti posljednje divlje rijeke u toj zemlji od malih hidroenergetskih projekata i lokalnih prosvjeda koji su uslijedili, premijer Federacije g. Fadil Novalić dao je javnu podršku prosvjedima - napisao je DiCaprio.

A onda je citirao Novalića.

- Osobno podržavam ekološke nevladine organizacije. Kao veliki zaljubljenik u prirodu, uvijek ću podržavati projekte očuvanja. Mislim da su nam čiste rijeke važnije od električne energije. Vjerojatno smo jedina zemlja u regiji koja je energetski neovisna, jer dovoljno energije dobivamo iz drugih izvora. Moramo održavati naše rijeke čistima i prenositi ih na buduće generacije - rekao je premijer, a glumac je prenio tu izjavu.

Ipak, njegovi fanovi nisu bili oduševljeni.

'Citira političara koji ne zna ni masku staviti', 'Molim te vrati se na Titanic i povedi Fadila sa sobom', samo su neki od komentara na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ivana kiss 15.01.2021.

    LDC uopće niti ne zna da postoji Bosna

  • ivana kiss 15.01.2021.

    pa šta,zabunio se čovjek

  • 09.10.2020.

    Pa što onda ako nije znao masku staviti.Nit je zdravstveni djelatnik niti nam je maska do sad trebala.A čiste rijeke će nam itekako trebati.Više neće biti nafta ta zbog koje se vode ratovi već voda.Smiješno je izgledalo dok je pokušavao stavit masku ali nas je bar malo nasmijao.Ljudi su postali gori od političara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare