To je to što me zanima!

Dick Van Dyke (96) se razbacao po podiju sa suprugom (50)

Trominutni duet, koji ima više od 100 tisuća pregleda na društvenim mrežama otkako je objavljen, počinje skromno sa Silver. Silver u ritmu počinje pjevati stihove pjesme 'Everybody Loves a Lover'
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Dick Van Dyke (96) dokazao je da su godine samo broj nakon što je impresivno zapjevao te zaplesao sa mlađom suprugom Arlene Silver (50) za Valentinovo.

Trominutni duet, koji ima više od 100 tisuća pregleda na društvenim mrežama otkako je objavljen, počinje skromno sa Silver. Ona u ritmu počinje pjevati stihove pjesme 'Everybody Loves a Lover', pjevačice Doris Day. Stvari se zahuktavaju kada pjevačica i producentica priđe svom 46 godina starijem suprugu koji sjedi na stolici s cvjetnim motivima i lašti nokte.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Potom par počinje izvoditi dvokorak te druge sinkronizirane korake. U jednom trenutku se grle i ljube pa Van Dyke pokriva 'golog' kipa komadom tkaninom. Obožavatelji su ostali impresionirani glumčevom vitalnošću u tim godinama.

DICK NE ODUSTAJE Slavni glumac (95) pokazao da i starci mogu vježbati: 'Slušajte, morate se truditi i raditi na sebi'

'Apsolutno fantastično, neka Dick Van Dyke živi zauvijek', 'Puno ljubavi za vas oboje, divna stvorenja', 'Vrijeme stane kad se Dick uključi', 'Arlene ima prekrasan glas', 'Apsolutno prelijepo', samo su neki od komentara obožavatelja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • true lies 17.02.2022.

    Haha Dick

  • cromAn_6 17.02.2022.

    po izgledu taman mu paše,za koju godinu bu prestara za njega!

  • SasaZg01 17.02.2022.

    96-50 = 46 a ne 36 ... malo pažnje na detalje .. neće škoditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare